Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Recent content by Erik-S85

 1. Erik-S85

  MCU2 upgrade mogelijk, maar hoe?

  Voor de Model3 is er geen MCU upgrade dus gaat om een S of X dus rechter spiegel. Het kan in drukke (wifi) gebieden heel verstandig zijn om 2.4 helemaal uit te schakelen zodat je altijd in de 5GHz kanalen zit waarin er, over het algemeen, veel minder storing zit.
 2. Erik-S85

  MCU2 upgrade mogelijk, maar hoe?

  Upgrade naar HW3 was altijd al onderdeel van de prijs (sinds circa eind vorig jaar) van 1550 euro incl BTW.
 3. Erik-S85

  Clear cache

  Destijds was een manier om (een deel van) de cache te wissen mogelijk door het aanpassen van de taal van de auto. Even het scherm op Engels zetten, dan reboot, daarna weer op Nederlands.
 4. Erik-S85

  Vakantie - Frankrijk

  Toch snap ik die drukte bij Narbonne niet. Wij reden er ook langs op heen en terugreis van Spanje. Elke keer helemaal vol volgens de navigatie. Rivesaltes hebben wij gepakt en daar vrijwel geen andere Tesla's. Vrees dat iedereen alleen kijkt naar wat de navigatie aangeeft ipv zelf kijken welke...
 5. Erik-S85

  Tesla verkocht. Wat allemaal te doen?

  Je vergeet het belangrijkste: Snel een nieuwe Tesla bestellen
 6. Erik-S85

  Vakantie Spanje

  Ik gebruik hier Airbnb voor, tot nu toe altijd goed bevallen. Meestal ook geen probleem om de auto even aan een stopcontact te hangen en hem vol te druppelen
 7. Erik-S85

  Bijladen op eigen campingplaats: taboe of algemeen aanvaard?

  Helemaal mee eens als ze er speciale dingen voor gedaan hebben. Laadpaal of 3 fase CE plug wil ik best aan meebetalen maar als het gaat om de stekker bij een caravan/tent plaats is het een ander verhaal en gaat het om verdienen aan iets waar ze niks voor doen.
 8. Erik-S85

  Bijladen op eigen campingplaats: taboe of algemeen aanvaard?

  Denk dat voor beide wat te zeggen is. Mijn (beperkte) ervaring is wel dat als men een Tesla ziet ze geld zien. De keren dat ik het dus netjes vroeg kwamen er dus bedragen van 15-20 euro voorbij om te laden. Wat met een groot verbruik echt veel meer is dan het kost om mijn auto van 20 naar 80% te...
 9. Erik-S85

  MCU2 upgrade mogelijk, maar hoe?

  Ik ben echt super blij met de upgrade. Eindelijk weer een navigatiesysteem wat werkt en normaal in kan zoomen. Ook spraakherkenning weer perfect. Enige issue is de internet verbinding die af en toe een minuut offline is als je wegrijdt. Wat mij betreft echt direct de upgrade doen.
 10. Erik-S85

  Tesla als lesauto

  Ik vrees dat dit ook heel erg afhankelijk gaat zijn van schades. Reparatie tijd (en dus geen inkomsten) bij Tesla is helaas af en toe enorm lang doordat onderdelen niet te krijgen zijn.
 11. Erik-S85

  Software 2021.12.xx

  En nu net komt 2021.12.25.6 binnen. Zal wel een gevaarlijke bug in de .5 gezeten hebben
 12. Erik-S85

  Software 2021.12.xx

  Vanmorgen 2021.12.25.5 gekregen. Ik had al 2021.12.25. Release notes voor .5 waren exact hetzelfde als 2021.12.25
 13. Erik-S85

  Koplamp DRL defect non conformiteit klacht (Model S 2016-)

  Bij mij begin dit jaar in Moordrecht beide kanten, onder garantie, vervangen
 14. Erik-S85

  Delivery hell

  Wat vervelend dat dit zo loopt. Eens met de stelling dat als hij geleverd is je dit snel vergeet maar dit geeft wel een nare bijsmaak in de aanloop naar die mooie periode die komt. Tesla wil er alles voor doen om de auto voor woensdagavond 23:59 af te leveren aan je (einde kwartaal). Mochten ze...
 15. Erik-S85

  Koplamp DRL defect non conformiteit klacht (Model S 2016-)

  Ik sta hierboven op 2 maar dat mag een 3 worden. Alleen onder garantie (zit nog niet op 80000 km)

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top