Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Recent content by Exiteer

 1. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Omdat we dinsdagochtend al een afspraak hebben staan voor een pcr. Komen we 8 uur later aan dan is dat wel afdoende. Tot slot, het is geen absolute eis, er zijn uitzonderingemogelijkheden. Kijk, als je het netjes vraagt krijg je een keurig antwoord. Niemand hoeft het ermee eens te zijn, maar...
 2. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Ja, in Noord-Italië is er een prima dekking. Je kunt ook nog kijken bij becharge en juicepass, eenvoudige registratie via de app.
 3. Exiteer

  Vakantie - Italië

  70.000 over heel Italië, dat is 0.005 fte in Cecina. Wij komen maandag om een uur of 1600 binnen en ga ervan uit dat ze ons met rust laten. En anders, tsja, dan gaan we wat meemaken. Boetes van 1.000 euro schermt men mee.
 4. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Heel Italië blijft tot eind april minimaal oranje. Ik heb het idee dat de douane niet gerechtigd is om te vragen naar testuitslagen. Wel zouden tijdens de paasdagen 70.000 agenten ingezet worden om te controleren. Reizen tussen regio's is wel toegestaan voor buitenlanders, is immers transit...
 5. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Leuk plaatsje. Met een laadpaal zelfs voor een winkel. Moet nu wel uitgestorven zijn. Wij zitten aan de andere kant van de heuvelrug.
 6. Exiteer

  Model 3 SR+ Made In China met LFP accu

  Had je hem niet beter kunnen laten staan?
 7. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Ja, je rijdt nog net vóór de rode Paasdagen. Las net dat men 70.000 extra controleurs op pad stuurt. We gaan het zien. Piacensa en FdM zijn idd troosteloze SuC's. Waar is je tijdelijke adres in Toscane? Buon divertimento!!
 8. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Ja, 4,95 per stuk en ik denk dat ik de test dinsdag afzeg. Helaas, die verklaring geldt niet meer, althans niet bij aankomst gedurende het lange paasweekeinde.
 9. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Ja, ik twijfel ook. Er zijn gelukkig wel uitzonderingen op de Italiaanse eisen en ook tijdens corona ben ik nog nooit aangehouden.
 10. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Ben er nooit geweest. Verleden jaar in mijn beste Italiaans gevraagd of ik er getest zou kunnen worden, nooit meer iets gehoord. Lijkt de Nederlandse GGD wel! Maar jij gaat wel, zonder tests?? Ik denk dat ik even naar DM over de grens rij om een paar zelftests te kopen. Als we worden...
 11. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Aziende Usl. De Italiaanse GGD
 12. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Altretranto! Ga je nog? Je moet je ook nog melden bij ASL. Gedoe allemaal. Het wordt redelijk slecht weer. Heb nog overwogen het tripje een week te verplaatsen maar rond Koningsdag willen we weer gaan. Hoop wel dat vanaf dinsdag Toscane weer oranje kleurt.
 13. Exiteer

  Vakantie - Italië

  Wij gaan maandag. Je hebt het wel gelezen, je moet een negatief testresultaat laten zien, 5 dagen in quarantaine en dan weer een negatief testresultaat laten zien. Nou, dat ga ik niet doen, al een afspraak staan voor testen a.s. dinsdag. En dan maar hopen dat we niet aangehouden worden, dan moet...
 14. Exiteer

  Model 3 SR+ Made In China met LFP accu

  Klopt, maar dat had voor mij niet gehoeven. RWD was nog zuiniger geweest. Maar bon, ik ben ook met de LR tevreden.
 15. Exiteer

  Model 3 SR+ Made In China met LFP accu

  Ok, dank je. Ik hou het toch maar bij de LR. Wel gigantisch prijsverschil voor 120 km extra in de tank zogezegd.

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top