Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Recent content by Gerrit Vos

 1. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  Wat een klucht zeg. Nadat de auto eerst héél zeker twee weken geleden zou komen, uiteindelijk een afspraak gemaakt komende maandag, 14:30 in Hasselt - niet in Zaventem wat ik vroeg, maar alleen Hasselt of Gent waren mogelijk. Roze inschrijvingsbewijs komt maar niet binnen, dus we blijven...
 2. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  nou, "sowieso de komende week" is in Tesland wel wat relatief. Na een bezoekje aan het SeC Zaventem gisteren voor mijn S ("hm meneer, ik zie helemaal nog geen VIN nummer aan uw bestelling gekoppeld?" "Kijk eens op een van de facturen of van de vier creditnota's?!"), na een dozijn telefoontjes...
 3. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  gisteren late namiddag telefoon gekregen: de mijne zou sowieso geleverd worden de komende week in Zaventem. Nog even de factuur betalen, en de verzekering in orde brengen. Ik wacht op een verlossend telefoontje.
 4. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  neen, gewoon het resultaat van obsessief de F5-knop te gebruiken :):D
 5. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  jippie, vanavond ook de finale factuur in My Tesla gevonden, en een VIN-nummer. Besteld op 14/12 toen de configurator net open was (België), maar geen P-versie. Nu wachten op een telefoontje. Of misschien moet ik eerst maar de factuur betalen.
 6. Gerrit Vos

  Sentry mode (safety & security package)

  ik heb het "geluk" van het afgelopen jaar met alle pech overvallen geweest te zijn, waardoor dit eigenlijk maar een kleintje is. Maar mijn verstand kan er echt niet dat iemand er plezier in schept om dit te doen. Stom: de dashcam functie werkte net om onbekende reden niet meer (geen rood...
 7. Gerrit Vos

  Sentry mode (safety & security package)

  Nou, voor mij komt die sentry mode alleszins net te laat.
 8. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  nope, hier ook gewoon moeten meedelen welke vennootschap/BTW-nummer. Meer niet.
 9. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  Bij "Mijn Tesla" was er een en ander veranderd. Ik moest enkele keuzes maken en bevestigen omtrent overname huidig voertuig, verzekeraar, en ook het leveringsadres. Ik ben blij, want ik kan 'm in Zaventem gaan ophalen. Paar posts eerder had ik begrepen dat levering in België op een beperkter...
 10. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  dan maakt een maandje meer of minder maar weinig verschil hé ;)o_O
 11. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  nope. Wel dat ze ergens in februari zullen terugbellen.
 12. Gerrit Vos

  Model 3 draadje

  daarnet ook telefoon (reeds Tesla in bezit, reservatie april 2017, bestelling 14/12/2018). Levering (Belgie) konden we kiezen eind februari of eind maart. Hij zou nu in productie gaan.
 13. Gerrit Vos

  Model 3 bestellen België

  ik was veel te enthousiast om héél snel te bestellen en heb er niet aan gedacht, maar er was alleszins nergens een vakje om een referral code in te voeren. Ik zal al maar 'ns mailen met Zaventem of dat nog een optie is :wink:
 14. Gerrit Vos

  Model 3 bestellen België

  En besteld!
 15. Gerrit Vos

  Model 3 bestellen België

  Dat lukt mij nog niet (reservatie 03/2107). Als ik de link volg word ik omgeleid naar de pagina “reserveer je model 3” wat me doet vermoeden dat de reservaties van Belgische klanten (of klanten die in België wonen) nu nog niet omgezet kunnen worden. Ik blijf wel refreshen :)

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top