Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Recent content by MichelVO

 1. MichelVO

  Het vraag en aanbod draadje

  Heeft iemand nog een adaptor voor GEN1 lader ( blauwe 32A) te koop? Ben op zoek...
 2. MichelVO

  Levering Model X Raven

  Hallo pascalH, ik lees dat je model X "Raven" geleverd hebt gekregen (inventory) Kan jij me je gedeeltelijke VIN nr doorgeven? Ik heb ook een model X besteld in augustus,en me stelt mijn een VIN voor in de 188.440 reeks. Vermoed dat dit nog een pré Raven model is.... Bedankt voor je antwoord.
 3. MichelVO

  Wat de andere automerken doen

  Ook Peugeot krijgt het niet voor elkaar : Bericht: Peugeot e-Legend Concept Vergeet hem maar 29.04.2019 Laurent Zilli Sinds hij verscheen op het Parijse autosalon in 2018 had iedereen het er over: zou Peugeot de 504 Coupé terugbrengen in de vorm van deze sublieme hybride? PSA-baas Carlos...
 4. MichelVO

  Audi eTron

  Vandaag in de krant : De Tijd : Audi Brussel verlaagt productieprognoses door batterijentekort Jan De Schamphelaere De Audi-fabriek in Vorst ziet zich genoodzaakt de productieprognoses voor de e-tron voor dit jaar te verlagen. De bevoorrading van batterijonderdelen verloopt niet zoals het...
 5. MichelVO

  Tesla in de pers (NL/BE)

  vandaag in "De Tijd" Tesla stuwt verkoop elektrische auto fors omhoog 1/2 Lukas Vanacker Na lang wachten sprint de verkoop van elektrische auto's in België omhoog. De plotse groei is grotendeels te danken aan de komst van de 'betaalbare' Tesla Model 3. De verkoop van elektrische auto's in...
 6. MichelVO

  Model 3 telefoonoplaadkabel Ruil draadje

  Wil graag iPhone kabel ruilen voor Usb-c kabel. Omgeving Schilde (België)
 7. MichelVO

  Model 3 - Afleveringen

  van wie heb jij die mail ontvangen? Probeer al dagen een reactie Tesla los te krijgen hierover. Ik heb dus ook EAP besteld, maar geen bevestiging ontvangen dat ik FSD ga krijgen. Kan jij mij het email adres doorgeven? Bedankt.
 8. MichelVO

  Model 3 - FSD upgrade

  Ik heb meerdere mails verzonden naar Tesla, tot op heden nog niets vernomen. Ik heb EAP besteld, maar weet dus niet wat FSD gaat kosten, had ook geen mogelijkheid om dit via de site aan te kopen. Ben benieuwd naar berichten van Tesla.
 9. MichelVO

  Model 3 - Afleveringen

  net onze gewrapte model 3 gaan ophalen.
 10. MichelVO

  Tesla in de pers (NL/BE)

  ik ben in dezelfde situatie als Wooter... geen SMS ontvangen, wel EAP besteld.
 11. MichelVO

  Full Self driving voor de helft van de prijs

  dat zou wel eens kunnen natuurlijk.
 12. MichelVO

  Full Self driving voor de helft van de prijs

  Ik heb ook een model 3 P geleverd gekregen op 8/3/2019. Had EAP besteld, verder niets nieuws over eender welke mogelijke upgrade naar FSD, en aan welke prijs. Heb maar eens een mailtje verzonden.
 13. MichelVO

  Model 3 - Free Supercharging

  net gecontroleerd : Gratis Supercharging tot 8 augustus 2019. Dat is exact 6 maanden.
 14. MichelVO

  Model 3 - Afleveringen

  new color in the making...
 15. MichelVO

  Model 3 - Afleveringen

  Zit er idd niet bij, maar als je één zou hebben is deze niet nuttig. Aan de binnenzijde van de band is namelijk een laagje schuim gelijmd, voor het verminderen van het lawaai schijnbaar. Maar ik had dus een nagel in één van de banden de dag na aflevering, en de bandenboer bevestigde dat een...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top