Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register
Sethach
Reaction score
20

Joined
Last seen

Profile posts Latest activity Postings Groups About

  • I am having the same problem you did with my car. Multiple error messages. Can you tell me exactly where in the A frame was that was disconnected? I'm also assuming you have a model S, correct? Thanks so much. David
    Sethach
    Sethach
    It was solved at the body shop, and they told me a plug was nit tight enough.
    Remove the panel next to food rest, which cuovers the lower part of the A pillar and covers a part of the door entry. There are a lot of pugs and connections. Check each of them if the are closed. Even check the ground points.
    Sethach
    Sethach
    I have a MS P85 2014. if you remove the frunk, on the left and on the right side are app. 8 mm ground points check them. I have been told they often have problems, loose or broken.

    Good luck!
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top