Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Recent content by tonvanboven

 1. tonvanboven

  AP1 ONLY draadje

  Gelukkig hoef je niet precies op het kruisje te klikken maar kun je de rest van het scherm ook gebruiken ‘als kruisje’,
 2. tonvanboven

  Tesla Owners Club Nederland

  We hebben inderdaad 33 drivers waarvan volgens de AVG het vinkje 'Nieuwsbrief' uit staat. Bij het opzetten van dit avontuur is er ICT technisch wat mis gegaan tussen de toenmalige site en het administratieve pakket. Dus als er een Driver is die graag ook nieuwsbrieven wil ontvangen dan graag...
 3. tonvanboven

  Afremmen bij baanwissel (AP)

  AP1 gaat zelfs versnellen als het mogelijk is tot de maximaal ingestelde snelheid.
 4. tonvanboven

  Leden van de 100.000 km club

  Welkom bij de club Frank, en je overtreft iedereen met deze foto’s :)
 5. tonvanboven

  AP1 ONLY draadje

  Dat denk ik ook omdat de vriendelijke dame me er wel drie keer op wees echt te wachten tot de T in beeld zou komen. Ik wist precies wat ze bedoelde, Zij kan immers niet weten dat we al 4,5 jaar, 130k km én een forum als kennis hebben ;)
 6. tonvanboven

  AP1 ONLY draadje

  Gisteren een rit van 440km gehad met voornamelijk snelwegen. Het valt met toch tegen, regelmatig wil de auto niet wisselen van rijstrook. Ik ga net als jij niet zo hard, 117 is mijn optimale snelheid op de snelweg. Haal ik iemand in en trap er wat bij om niet te lang links te hangen dan wil die...
 7. tonvanboven

  AP1 ONLY draadje

  :p:p Ik moet het forum beter bijhouden Wim, hier precies dezelfde ervaring. Petra was met de auto op stap en heeft drie maal heel lang moeten wachten. Intussen heb ik Tesla gebeld, kreeg vrij snel de oplossing door zoals jij ook hebt gedaan. Maar je zou het rempedaal ingedrukt moeten blijven...
 8. tonvanboven

  AP1 ONLY draadje

  Zojuist op de rit naar Doetinchem één keer kunnen inhalen en dit is wel heel prettig! Alleen lieten de parkeersensoren me dit maal bij het achteruitrijden in de steek. Had ik maar op de camera moeten kijken. Ging gelukkig heel zachtjes, maar wel een deuk in mijn ego :( en krassen op de auto...
 9. tonvanboven

  Rode P R N D! Ervaring mee?

  Dit is een classic RichieB Bij mij stond er een laagje water in de elektromotor, met 200 op de (Duitse) autobaan bleek fataal. En dan heb je inderdaad rode letters. Gelukkig nog binnen de garantie van acht jaar?
 10. tonvanboven

  AP1 ONLY draadje

  Op de snelweg 1 of 2, op N wegen standaard op 7. En die hebben we hier de Achterhoek genoeg. Dat zou van mij nog wel geautomatiseerd mogen worden, bijvoorbeeld bij 80km wegen stand 7, boven de 100km wegen standje 2. Ach, je moet wat 'te wensen' houden maar verder super tevreden over AP1.
 11. tonvanboven

  AP1 ONLY draadje

  Ha, eindelijk een draadje over onze geliefde AP1. Ik ben zo blij geen AP2 en AWD te hebben! Laat mij maar lekker toeren met een verbruik van 186 Wh/km over 103000 km, daar heb ik geen 85, 90 of 100kWh accu voor nodig om overal te komen waar we willen. Maar OT: 2016.16.2 is de huidige versie en...
 12. tonvanboven

  Even voorstellen...

  Ja hoor, hier Winterswijk :). 4,5 geleden was het eenzaam hier maar gelukkig rijden er nu veel meer. Vorige week op weg naar Groenlo nog drie Tesla’s gezien.
 13. tonvanboven

  forum sticker NL/B

  PM reeds gestuurd maar nog geen antwoord gezien..:oops: Stuur je mij svp een PM met jouw adres dan stuur ik de stickers op. Vandaag al twee op de post. Ik heb nog meer stickers liggen, nog meer mensen belangstelling voor de originele TMC stickers?
 14. tonvanboven

  forum sticker NL/B

  Leuk dat de Stichting E-Rally ook op deze manier aan donaties komt :p IBAN: NL 11 RABO 0157 3307 53 t.a.v Stichting E-Rally.
 15. tonvanboven

  E Rally 2019: Editie nummer 6!

  Inderdaad, normaal deed dat Rally en Meer. We hadden het intern al opgemerkt en er gaat iemand van de organisatie het alsnog ophalen (tenzij jullie een uniek souvenirs willen hebben;)) Tip: er hangen ook twee pijlen op de supercharger zuilen.

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top