Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Recent content by Vk500

 1. V

  Alarmerend gedrag alarm M3

  Yep ik ook
 2. V

  Wat heb jij het laatst gekocht voor je Tesla Model 3

  595 onsale op je website zie ik nu :)
 3. V

  Wat heb jij het laatst gekocht voor je Tesla Model 3

  Yep, heb wel interesse.
 4. V

  Het vraag en aanbod draadje

  Aangeboden: set (4) 20 inch originele Model 3 Performance velgen. Helaas heeft 1 velg de eerste week al een steenslag schade op de rotor opgelopen, voor de volledig gaaf (geen stoeprandschade) Zie foto's voor meer details. Prijs bij Tesla 4300 EUR (inclusief banden that) Mijn vraagprijs voor...
 5. V

  Model3 Performance zonder spoiler?

  Klopt, bij mij hebben ze al een keer een slecht passende vervangen voor een.... slecht passende. Zit inmiddels alweer meer dan een maand te wachten op een correcte maar die blijken er niet te zijn...
 6. V

  Roestvorming Model 3

  Zoals op de tweede foto te zien zitten die bouten dus net boven (12)
 7. V

  Roestvorming Model 3

  Echt he, tis net zo verrot als de hele service organisatie er omheen..
 8. V

  Roestvorming Model 3

  Oke het verlossende woord: het is wel degelijk roest. De bout is van metaal en het stuk carrosserie daar is van staal. Kreeg een duidelijke foto van de bout en een magneet op de carrosserie die aantoont dat het staal is.
 9. V

  Roestvorming Model 3

  Interessant.. :) ik ga dit nog eens even voorleggen
 10. V

  Roestvorming Model 3

  Kreeg deze foto's van de garage waar ie nu staat waarbij echt bevestigd is dat het roest is onderaan de bouten. (gaat uiteraard bijgewerkt worden om verder roesten te voorkomen). Deze model 3 is van half Februari.
 11. V

  Roestvorming Model 3

  Misschien goed om een verzameltopic te gaan maken over roestvorming bij de Model 3. Tis te gek voor woorden dit maar ik trap af: - Roestvorming achter de achterlicht units Meer mensen die hier last van hebben?
 12. V

  Met de Tesla naar Asturië (noord-west Spanje)

  ik ben momenteel in Asturias en kan je vertellen: ben blij dat de m3 thuis staat. Als je een beetje zuinig op je auto bent wil je hier echt niet rijden. Ben op wegen geweest waar je de takken over het dak van de huurauto hoorde gaan
 13. V

  AP op M3 erg irritant

  Werkt wel alleen je moet goed kijken
 14. V

  Vendor Heeft er al iemand Basic AutoPilot geactiveerd gehad?

  had je bevestiging gekregen dat je dit ook zou krijgen? Ik heb ook de auto ook voor 1 maart gekregen, om bevestiging gevraagd maar zelfs dat nooit gekregen..
 15. V

  Schade geregistreerd door beveiligings-mode

  Voor mij ook mn eerste disagree op dit forum... voor de rest onthou ik mij van commentaar want dit maakt mij gewoon boos.

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top