Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register
 • We just completed a significant update, but we still have some fixes and adjustments to make. Please see this thread for more details and to find out how to revert to the old design. Cheers!

Recent content by Wolfke

 1. Wolfke

  Tesla Supercharger netwerk

  Ga het toch stiekem eens proberen, de ouwe X in de CSS duwen... ;)
 2. Wolfke

  Tesla Supercharger netwerk

  Grrr... dus onze (bijna) 4 jaar oude X kan niet meer op elke supercharger locatie laden. Da's jammer!
 3. Wolfke

  Tesla Supercharger netwerk

  Wij zouden morgen moeten laden in Dijon - volgens de website van Tesla is die "coming soon" maar volgens chargemap is die open: Tesla Supercharger V3 - Dijon/Longvic : charging station in Longvic Weet er iemand of wij met onze "oude" Model X kunnen laden aan een V3 supercharger? Ik kan die...
 4. Wolfke

  Vlug mijn Uberturbine velgen beschermd

  Vooral borduurtjes in ondergronds parkings (wanneer je je ticket moet valideren of veel te scherpe bochten) en een drive in (wanneer je moet brullen tegen die pratende paal) zijn momentjes wanneer ik zenuwachtig wordt voor mijn velgen ;)
 5. Wolfke

  Porsche Taycan

  Heeft er iemand met een Model S (2020) een uitgebreidere rit gemaakt met een Taycan? Ik rij nu al 6 jaar met een Model S die behalve de (lelijke) nosecone van de eerste Model S niet veel zichtbaar gewijzigd is aan de buitenzijde. De Taycan is daarom misschien wel interessant maar ik vermoed...
 6. Wolfke

  Software 2020.48.xx

  Persoonlijk vond ik het fijn te weten dat het ding iets opneemt als er iemand tegen je auto knalt... ;-)
 7. Wolfke

  Software 2020.48.xx

  Heeft er iemand al meegemaakt dat na een update Sentry mode stiekem blijft opstaan wanneer je thuis bent (staat aangevinkt als "exclusief thuis" -> dus dan zou die thuis niet mogen werken)? Mijn thuis adres klopt nog steeds maar ik merkte dat Sentry mode de laatste dagen gewoon aan bleeft...
 8. Wolfke

  Tesla's Premium Connectivity wordt subscription based

  Mijn 4G verbinding werkt soms de eerste 5 minuten van het rijden niet (zou software issue zijn) dus heb ik via Macrodroid heel eenvoudig 2 macro's gemaakt: Mobile hotspot on: Trigger: bluetooth verbinding met Tesla Model S werd gekoppeld Actie: zet mobiele hotspot aan Gevolg: de Model S zal...
 9. Wolfke

  Verzekering in België.

  De vrijstelling bij Van Dessel is aan de hoge kant maar we zijn heel tevreden van de kostprijs van de verzekering alsook de service!
 10. Wolfke

  Actie vereist: Uw Powerwall Award - mailt van Tesla

  Voor zover ik alles kan volgen zouden er 2 zaken een rol kunnen spelen in België: - Ons 3-fasen net kan voor problemen zorgen tijdens de installatie - Beschikbaarheid over de hele wereld is problematisch (ofwel wachten ze op battery day ofwel kunnen ze de vraag gewoon niet bijhouden)
 11. Wolfke

  Actie vereist: Uw Powerwall Award - mailt van Tesla

  Ik ben gebeld door SeC Aartselaar op donderdag 13/8 maar toen ik probeerde terug te bellen, wist niemand wie me had proberen te bereiken. Hou je ons op de hoogte van wat ze daar uitspoken aub? ;-)
 12. Wolfke

  Actie vereist: Uw Powerwall Award - mailt van Tesla

  KAK! :( Zal dan maar FSD bestellen zeker? o_O
 13. Wolfke

  [NL/BE] CCS Adapter ervaringen

  Begrijp ik het goed en kan je met een Raven sneller laden aan een supercharger V3 met de mee geleverde CSS adaptor?
 14. Wolfke

  Actie vereist: Uw Powerwall Award - mailt van Tesla

  Ik ben ook al een hele tijd aan het wachten (zowel via referral als gewoon besteld). Misschien wachten ze op een betere batterij?
 15. Wolfke

  Belgium and the Netherlands: Tesla aandelen

  Heeft er iemand een gedacht wat het Desperados virus kan triggeren op wereldwijd niveau? Dan heb ik het niet alleen over de TSLA aandelen maar de wereldwijde beurzen & economie. Volgens sommigen zou er al een hele tijd een "correctie" aankomen maar van mij mag dat gerust nog even op zich laten...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top