TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

2019.32.12.2

Discussion in 'Software: Firmware Updates, Features, Tesla App' started by hayito, Oct 11, 2019.

  1. hayito

    hayito Member

    Joined:
    Aug 28, 2019
    Messages:
    14
    Location:
    Chatham, NJ
    53DA413A-BFAE-478F-A28D-E76954081D19.jpeg Just showed up...
     
  2. Kappachino

    Kappachino Member

    Joined:
    Oct 10, 2019
    Messages:
    18
    Location:
    Chino Hills
    Came up for me too.
    Any patch notes?
     
  3. Wonnie

    Wonnie Member

    Joined:
    Sep 11, 2019
    Messages:
    7
    Location:
    Sydney / Australia
    just installing 2019.32.12.2 in Sydney Australia...
     

    Attached Files:

  4. croman

    croman Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    4,593
    Location:
    Chicago, IL
    I just got this too. Got 12.1 the other day. Good to be in the flow of the updates again.
     
  5. TheLocNar

    TheLocNar Member

    Joined:
    Mar 10, 2018
    Messages:
    936
    Location:
    Chicago
    At first this looked like it was a Canada-only update. It I installed an hour ago in the US. Don’t notice any changes. Yet.
     
  6. boonedocks

    boonedocks Active Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    2,378
    Location:
    Gainesville, GA
    Just days later from .1 and now .2 installing Atlanta Georgia USA
    RavenRefresh S P+L
     
  7. NHK X

    NHK X Member

    Joined:
    Nov 18, 2017
    Messages:
    691
    Location:
    PNW
    Same, HW 2.5 MCU 1 w/ FSD.
     
  8. cybergates

    cybergates Member

    Joined:
    Feb 14, 2017
    Messages:
    489
    Location:
    So Cal
    #8 cybergates, Oct 11, 2019
    Last edited: Oct 11, 2019
    Getting a black reverse camera screen with this update. Reboot doesn’t fix

    Any ideas?

    update: tried hard/soft reboot w sentry off and usb Tesla can removed didn’t fix. What finally worked was to use power off under safety and security and then wait 3 min.
     
  9. aloha1906

    aloha1906 Member

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Messages:
    53
    Location:
    All Over
    And.... we have Spötify. It just took a few updates.
     
    • Funny x 1
  10. jkoya

    jkoya NA2 NSX

    Joined:
    Nov 21, 2018
    Messages:
    3,626
    Location:
    Northern CA
    Install completed about 5 hours ago. Haven't had the chance to check it out yet though ......
     
  11. hugh_jassol

    hugh_jassol Member

    Joined:
    Jan 26, 2019
    Messages:
    690
    Location:
    Los Angeles
    Wow - I am having major issues with NoA in this update. It kept bailing on lane changes the whole way home. Even with an entirely empty lane next to me. It would start to move over, then bail. This would happen 3-4 times, then I would disengage. Happened on multiple trips today... and I use NoA every day on this same route, so I know this is something to do with 32.12.2
     
    • Like x 1
  12. jjrandorin

    jjrandorin Another BMW convert

    Joined:
    Nov 28, 2018
    Messages:
    5,289
    Location:
    Riverside Co. CA
    I think they pulled it... I had it show up while I was at work, with a "connect to wifi" message, and when I got home and my car connected to my wifi, the update disappeared.
     
  13. jkoya

    jkoya NA2 NSX

    Joined:
    Nov 21, 2018
    Messages:
    3,626
    Location:
    Northern CA
    ..
    Well - that's not a confidence builder.. My update completed installation a few hours ago now, but I haven't driven the car yet...
     
  14. cybergates

    cybergates Member

    Joined:
    Feb 14, 2017
    Messages:
    489
    Location:
    So Cal
    same here hw3 model 3
     
  15. drtimhill

    drtimhill Member

    Joined:
    Apr 25, 2019
    Messages:
    976
    Location:
    Seattle
    M3 HW3 just got it .. I'll go try out NOA and see how it compares...
     
  16. cybergates

    cybergates Member

    Joined:
    Feb 14, 2017
    Messages:
    489
    Location:
    So Cal
    the AP2.0 S is doing the same ping-pong hesitancy on auto lane change since 2019.32.12.1 and continues on 12.2 as well. It was flawless before.

    maybe there's a learning curve till it calibrates for a while or something?
     
  17. jjrandorin

    jjrandorin Another BMW convert

    Joined:
    Nov 28, 2018
    Messages:
    5,289
    Location:
    Riverside Co. CA
    It was just re pushed to me this evening/ . First time I have experienced this behavior with a SW update. It showed up and told me to connect to wifi, when I did, it disappeared (others reported that happening too). It appeared to be pulled, but then showed up again a couple hours later for me to install.

    I went ahead and installed it. HW2.5 since people are mentioning if they are on HW 3 or not.
     
  18. Alset Srotom

    Alset Srotom Member

    Joined:
    Jun 1, 2019
    Messages:
    190
    Location:
    USA
    Disappointing as this has been happening for me on 12.1, I figured this update would correct
     
  19. croman

    croman Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    4,593
    Location:
    Chicago, IL
    Uh AP totally failed on me after this came up. IMG_20191012_082759.jpg
     
  20. JBT66

    JBT66 Member

    Joined:
    Oct 26, 2018
    Messages:
    520
    Location:
    Arizona
    Just got this sent to my 2.5 LR AWD 3
     

Share This Page

  • About Us

    Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
  • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


    SUPPORT TMC