Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

7.1 afstandsbediening unlocken chargeport niet meer ?

kbworks

Member
Aug 9, 2014
35
0
ijmuiden
Sinds ik 7.1 heb merk ik dat het dubbelklikken op het dak van de key niet meer werkt om de charge port te unlocken hebben andere hier ook last van?
en is er een andere combinatie?
 

e-Rik

Member
Aug 20, 2013
954
589
Nederland
Ik had het vanochtend ook. Het gaat niet zozeer om het klepje dat regelmatig weigert vanuit de auto en dan via lang drukken op de trunk open gaat, maar om het unlocken van de kabel. Heb het meerdere keren geprobeerd en het is de eerste keer sinds de update, dus het zal wel een 7.1 geintje zijn. Unlocken vanuit het scherm lukt dan weer wel.
Wellicht is dit het Tesla Fit systeem, je moet de auto uit om het klepje te openen, en de auto in om de kabel te unlocken:cool:
 

Anco

Member
Jan 7, 2014
215
46
Voorburg
Lang drukken op trunk op je key opent niet alleen het klepje maar unlocked kabel ook. Is dus dezelfde functie geworden wat op zich ook logischer is.
 

Maarten

Active Member
Nov 2, 2013
3,245
3,515
Hilversum
Wat anders is geworden: om te unlocken via een dubbelklik op het dak van de fob moesten de grepen van de deuren naar buiten zijn gekomen (of de achterklep open).
Nu hoeft dat niet meer: toen ik het unlocken van de laadkabel gisteren probeerde met gesloten portieren via het lang drukken op de trunk van de fob ging het unlocken prima.:smile:
 

PaulW5

Paul Willemsen
Jul 22, 2013
1,116
149
Uithoorn, Netherlands
Sinds ik 7.1 heb merk ik dat het dubbelklikken op het dak van de key niet meer werkt om de charge port te unlocken hebben andere hier ook last van?
en is er een andere combinatie?

Is overigens al vanaf 7 in mijn optiek heb weken geleden al paar dagen lang me geirriteerd waarom het niet werkte en ik continu met App aanhet unlocken was. Na de ingeving om trunk-knopje vast te houden ben ik dit maar gaan gebruiken
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top