TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC
Start a Discussionhttps://teslamotorsclub.com/tmc/tags/

8.0 eliminated Surround Sound...

Discussion in 'Model X: User Interface' started by vangogh, Nov 5, 2016.

  1. vangogh

    vangogh Member

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    356
    Location:
    Sunnyvale, Ca
    Just noticed today....Called SC and they said it would be coming back in the next update .20
     
  2. aesculus

    aesculus Still Trying to Figure this All Out

    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    2,500
    Location:
    Northern California
    Do you mean the Dolby thing? I tried it today on 2.40.21 and I noticed a difference with it on and off.
     
  3. PeterK

    PeterK Model X Owner

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    1,276
    Location:
    Cambridge, MA
    I can't recall which 8.0 version I have, but I've found that the sound system now occasionally turns Dolby surround off on me. I don't know what triggers it - a phone call, switching to FM radio, or to TuneIn - but every now and then I'll notice my Slacker doesn't sound as spacious and when I go to the tone adjustment screen I find Dolby has become unchecked. Annoying.

    Anyone else having this issue?
     
  4. Xenoilphobe

    Xenoilphobe Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Messages:
    1,838
    Location:
    Fairfax County Virginia
    I've noticed it defaults to off when you switch from streaming to other sources.
     
  5. vandacca

    vandacca ReActive Member

    Joined:
    Oct 13, 2014
    Messages:
    3,046
    Location:
    Hamilton
    I've been having issues with Bluetooth streaming podcasts/music from my phone. No sound is playing at all, yet all controls work (pause, play, skip, etc.).

    I can fix this issue by simply switching to Internet Streaming and then back again. Seems like I have to do this almost everytime I restart my X.
     
  6. Xenoilphobe

    Xenoilphobe Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Messages:
    1,838
    Location:
    Fairfax County Virginia
    I have the same issue.
     

Share This Page