TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Amsterdam overnachten en laden

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by Hotmint, May 1, 2014.

 1. Hotmint

  Hotmint Member

  Joined:
  Jul 10, 2013
  Messages:
  51
  Location:
  Groningen
  Ik ben op zoek naar een goed hotel in Amsterdam met de mogelijkheid om de auto daar ook te kunnen laden. Iemand van hier met een suggestie?
   
 2. Wallien

  Wallien Member

  Joined:
  Jul 3, 2013
  Messages:
  102
  Location:
  Amsterdam, Netherlands
  Bij het Okura kun je laden in de parkeergarage, maar wellicht is dat een beetje buiten budget.
   
 3. Edi99

  Edi99 Egbert Dijkstra

  Joined:
  Jun 23, 2013
  Messages:
  3,601
  Location:
  Netherlands
  Tsja, waar zou je in Amsterdam kunnen laden... -;)
  Screenshot 2014-05-01 22.05.41.png
  Kreeg dit toevallig van de week van Marriott - staat geloof ik in de garage. Ik zou voor de zekerheid even bellen.

  Amsterdam Marriott Hotel
  Stadhouderskade 12 · Amsterdam, 1054 ES Netherlands


  • Garage open daily 24hrs. Two electric charging stations available for guests of hotel, restaurant and bar.
   
 4. Rutger

  Rutger Member

  Joined:
  Jul 15, 2013
  Messages:
  528
  Location:
  Amsterdam, The Netherlands
  Er zijn nu 900 stuks las ik. Als je zuinig op je S bent, de grachten zijn smal qua parkeren.
   
 5. damster

  damster Member

  Joined:
  Dec 27, 2013
  Messages:
  10
  Location:
  Netherlands
  Er is plenty. Welk budget?
   
 6. leysfi

  leysfi Member

  Joined:
  Aug 12, 2013
  Messages:
  550
  Location:
  Zeeuws-Vlaanderen
  Volledig mee eens! Met al die flanerende toeristen, fietsers, hoge borduren, ijzeren boordpaaltjes, smalle steegjes, enz... enz... is binnenstad Amsterdam een volstrekt MS-onvriendelijke omgeving! Die brol-gps loodste er ons enkele weken geleden loodrecht van zuid naar noord door (volgens het enige principe dat hij weet toe te passen: "de kortste weg van punt A naar B is een rechte lijn"). Bloed, zweet en tranen heeft mij dat gekost...
   
 7. Merijn

  Merijn Active Member

  Joined:
  Jul 10, 2013
  Messages:
  1,436
  Location:
  Den Haag
  Volgens mij is de Model S dan een Amsterdam-onvriendelijke auto en niet omgekeerd (Amsterdam was er eerder dan de Model S :tongue:).
  Zelf vind ik dat overigens wel meevallen. Rijd vaak in het centrum van Amsterdam en vind het met de Model S juist een verademing tov m'n vorige auto (Volvo stationcar). De afmetingen zijn misschien wat groot, maar verder rijdt het erg ontspannen met één pedaal en zonder stank en geluid. Misschien dat een kleinere elektrische auto (i3 bijv) nog fijner zou zijn voor in de binnenstad.
   
 8. Hotmint

  Hotmint Member

  Joined:
  Jul 10, 2013
  Messages:
  51
  Location:
  Groningen
  Bedankt voor al de reacties! Ik was van plan om rond de 300 voor 1 nacht uit te geven. Ik keek al vluchtig bij Okura, maar daar beginnen de kamers volgens mij rond de 500 voor 2 personen :) Vond ik eigenlijk iets teveel van het goede. Marriot hotel lijkt mij een goede optie! Ik parkeerde trouwens gisteren nog in Qpark bij de bijenkorf (7e verdieping), het laden aan de lolo ging daar niet sneller dan 15 km p/u. Gelukkig zijn er inderdaad genoeg andere openbare plekken waar je kunt laden, ik had dan ook vrij snel een punt gevonden achter een andere donkere Tesla 85, ergens op een hoekje bij Spuistraat. Ik vind Amsterdam trouwens wel echt velg onvriendelijk hoor met al die smalle steegjes en stoepjes. Misschien dan wel zonder stank en geluid, maar kwam thuis in Groningen met kapotte velgen aan de rechterzijde :frown:, was mijn eigen schuld, maar toch.
   
 9. Bigbit

  Bigbit Member

  Joined:
  May 28, 2013
  Messages:
  353
  Location:
  Netherlands
  Steigenberg airport hotel. leuk hotel, gratis parkeren voor BEV en gratis laden. vorige maand daar geweest en aangenaam verrast (heerlijke bedden) en rond 150 voor 2pers, ex ontbijt. Gratis shuttledienst.... ik ga daar terug... Hmm weet alleen niet meer hoeveel kW het laden was....
   
 10. leysfi

  leysfi Member

  Joined:
  Aug 12, 2013
  Messages:
  550
  Location:
  Zeeuws-Vlaanderen
  Don't say we didn't warn you!
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC