TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Autopilot

Discussion in 'Model S: Driving Dynamics' started by steilkurve, Jan 4, 2016.

  1. steilkurve

    steilkurve Member

    Joined:
    Mar 28, 2015
    Messages:
    214
    Location:
    Canada
    was 'temporarily unavailable' for my entire ride to work (about 10 miles) this am where it normally works. Not sure why. It's cold this morning, about 0 F. Could that be it?
     
  2. blanche

    blanche Member

    Joined:
    Jun 30, 2015
    Messages:
    100
    Location:
    Leesburg, Virginia
    It's a known bug. While seated in the car foot on the brake - go to control settings and press the e-brake button then the "power off" button. Remove your foot from the brake. Wait about 90 seconds and press the brake and the car will restart and you should be good to go.
     
  3. steilkurve

    steilkurve Member

    Joined:
    Mar 28, 2015
    Messages:
    214
    Location:
    Canada
    Thanks. I will try.
     
  4. tstafford

    tstafford Member

    Joined:
    Jul 4, 2015
    Messages:
    790
    Location:
    Nashville, TN
    What do you mean by the Power Off button?
     
  5. blanche

    blanche Member

    Joined:
    Jun 30, 2015
    Messages:
    100
    Location:
    Leesburg, Virginia
    vehiclepower.jpg
     
  6. steilkurve

    steilkurve Member

    Joined:
    Mar 28, 2015
    Messages:
    214
    Location:
    Canada
    Thanks. Did it. Worked.
     
  7. Beryl

    Beryl Member

    Joined:
    Feb 19, 2015
    Messages:
    594
    Location:
    South of Houston
    Noticed the same thing today. Thanks for the tip.
     
  8. tstafford

    tstafford Member

    Joined:
    Jul 4, 2015
    Messages:
    790
    Location:
    Nashville, TN
    Thanks. I thought maybe you meant that but wasn't sure. I've never pressed that!
     

Share This Page