Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Belgium and the Netherlands: Tesla aandelen

ebullio

Well-Known Member
Mar 13, 2013
5,340
3,492
Rotterdam, Netherlands
Via post #261,308 kwam ik op dit artikel van Daniel Mohr tegen (Redakteur in der Wirtschaft der Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung).
Wat een aversie tegen Tesla...
Hij adviseert zijn lezers om te beginnen met beleggen en dan direct maar turbo shorts.
Chic!
 

michelh

Active Member
Jan 22, 2018
1,150
1,817
Arnhem
Ja ja, daar was hij weer... (altijd leuk)
 

Attachments

  • 03C7A6B9-6690-4E71-AB41-8A3ECE46D0A4.jpeg
    03C7A6B9-6690-4E71-AB41-8A3ECE46D0A4.jpeg
    159.1 KB · Views: 11
  • Like
Reactions: Maurice1

SpeedyEddy

Eddy K
Sep 6, 2017
1,595
1,523
Wageningen NL
Koopmomentje aanstaande! (FUD is working it's way, stoplosses worden direct bij opening getriggerd! )
Bodemvissen, altijd moeilijk, maar er zijn zeker rond 580 weer mogelijkheden.
Ik had dit zoals jullie eerder hebben kunnen lezen nooit verwacht, maar voor het weekend al wel (elders) voorspeld dat ik een flinke beweging na SNL verwachtte. In welke richting wist ik niet en daarom zat ik ook zonder turbo's over het weekend. Ik wil nu de (+37 miljard dollars in) shorters alvast feliciteren. Missie geslaagd!
Voor de aankondiging van deliveries 2e kwartaal verwacht ik naast een rebound vanaf de komende bodem weinig positiefs meer. Ik zal mijn opgespaarde centjes, even als mijn stock-positie nog maar even vasthouden en bij voldoende rust weer turbolongs stapelen.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Klaas

SpeedyEddy

Eddy K
Sep 6, 2017
1,595
1,523
Wageningen NL
Inderdaad (maar transportkosten in brede zin gaan er door omhoog). Als er straks rijen aan de pomp staan weet ik wel wie er het laatst lacht als consument... de wal keert het schip. En zo lang Tesla al haar productie kan verkopen doet alle FUD er uiteindelijk niet toe. Prijs is alles-bepalend. Ik ben op lange termijn al bijna goedkoper uit met een model 3 LR dan met mijn Fiat Punto (serieus) die ik daarvoor had.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Firehuntah

BMW740iL

Active Member
Nov 9, 2019
1,328
654
Amsterdam
Inderdaad (maar transportkosten in brede zin gaan er door omhoog. Als er straks rijen aan de pomp staan weet ik wel wie er het laatst lacht als consument... de wal keert het schip. En zo lang Tesla al haar productie kan verkopen doet alle FUD er uiteindelijk niet toe. Prijs is alles-bepalend. Ik ben op lange termijn al bijna goedkoper uit met een model 3 LR dan met mijn Fiat Punto (serieus) die ik daarvoor had.
op lange termijn zijn de huidige prijzen voor EVs niet houdbaar. De MRB zal omhoog gaan en uiteindelijk gaat een Tesla LR ook stuk net zoals een Fiat Punto
 

SpeedyEddy

Eddy K
Sep 6, 2017
1,595
1,523
Wageningen NL
op lange termijn zijn de huidige prijzen voor EVs niet houdbaar. De MRB zal omhoog gaan en uiteindelijk gaat een Tesla LR ook stuk net zoals een Fiat Punto

Daarom is het mooi dat de prijzen dalen en er is er maar 1 die er ook bij een flinke daling nog winst op maakt en daarnaar is dit forum genoemd.
We hebben geen prijs-pariteit voor het voertuig nodig, gezien de veel lagere energie- en onderhoudskosten van een EV
 
  • Like
Reactions: Right_Said_Fred

SpeedyEddy

Eddy K
Sep 6, 2017
1,595
1,523
Wageningen NL
Gelukkig kiezen de shorters langzaamaan nu toch echt eieren voor hun posities. 1/3 van een normaal dagvolume in het eerste kwartier bij stijgende koers (vanaf opening). Ben benieuwd of het meteen doorrolt naar een shortsqueeze. Ik vermoed dat het tweede kwartaal nog lang genoeg duurt voor menig shorter en het negatieve nieuws wordt maximaal gepushed. (zelfs het positieve nieuws over de (niet AP-gerelateerde) oorzaak Texas-crash weet men nog negatief te buigen. )
 

wooter

Nou ik heb niet te klagen over Tesla support
May 3, 2017
6,572
4,807
Belgium
quote vd dag:

“You know it’s bad when you’re an electric car maker and your stock plunges during a gas shortage.”
Leg dan maar eens uit hoe Apple ook mee onderuit gaat. Of draaien die tankstations op Apple hardware?

Correlation != causation.
 

Maurice1

Active Member
Oct 22, 2018
1,900
901
Nijmegen
Maak me hier niet populair mee, maar ik wacht totdat de koers onder de 550 zakt. Bij de 560 circa een maand geleden een dead-cat-bounce aangeven en nu wil ik me gelijk halen...

even afwachten of ik het ook krijg :)
 

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top