TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Bluetooth with Android 5.0 LRX21O

Discussion in 'Model S: User Interface' started by kevincwelch, Nov 26, 2014.

  1. kevincwelch

    kevincwelch Active Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    2,015
    Location:
    Chicagoland
    Anyone having Bluetooth connect issues with this version of Lollipop?

    I keep getting flash notifications that disappear and pair requests that don't complete with the car. When I can select "pair" on the phone and my phone appears on the Model S screen, it won't connect.

    I don't seem to have an issue with LRX21M (I think that was the prerelease version).

    Nexus 5
     
  2. auger

    auger Member

    Joined:
    Feb 20, 2014
    Messages:
    198
    Location:
    SoFL
    Nope. Mine paired just fine.

    I did a clean install of this version on a Nexus 5. I deleted the old pairing in the car and redid it. No problems.
     
  3. kevincwelch

    kevincwelch Active Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    2,015
    Location:
    Chicagoland
    Is yours the OTA update or AOSP/ROM?
     
  4. auger

    auger Member

    Joined:
    Feb 20, 2014
    Messages:
    198
    Location:
    SoFL
    I did a clean flash of the factory image from Google. No OTA update.
     
  5. tiblot

    tiblot Member

    Joined:
    May 22, 2013
    Messages:
    170
    Location:
    Herndon, Virginia, United States
    I actually had that issue on my N5 on 4.4.4, prior to the 5.0 upgrade. Could not pair the phone period.

    Did a full reboot on the center screen and it worked fine. (hold both control buttons down).
     
  6. kevincwelch

    kevincwelch Active Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    2,015
    Location:
    Chicagoland
    I did the reboot as well, but that didn't work. I realized that I had an older version of my Nexus 5 in there that was running a LRX21M ROM. After deleting the old profile, I got it to connect perfectly with mine (LRX21O xTraSmooth 2.4). Possible there was some conflict with the versions.
     

Share This Page