TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Brake/windshield fluid

Discussion in 'Model 3: User Interface' started by dano9258, Jul 15, 2018.

  1. dano9258

    dano9258 Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    195
    Location:
    Las Vegas, NV
    I know this is a known issue with the firmware showing brake failure and windshield wiper fluid being low. How long has this been occuring and has anyone found a fix? I can't even activate the ebrake through the settings....
     
    • Like x 1
  2. Atoms

    Atoms Member

    Joined:
    Feb 18, 2018
    Messages:
    36
    Location:
    Phoenix
    It occurred starting 2 days after receipt. I'm expecting that it will continue until the root cause is resolved (software) or hardware replacement. I've got service scheduled.
     
  3. dano9258

    dano9258 Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    195
    Location:
    Las Vegas, NV
    I've heard pretty much everyone is getting the errors, so it has to be software
     
  4. mtndrew1

    mtndrew1 Member

    Joined:
    May 12, 2015
    Messages:
    437
    Location:
    Gardena, CA
    Mine’s been doing it since I picked it up on April 20th.
     
  5. vinnie97

    vinnie97 #WalkAway

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    1,058
    Location:
    southwest
    Mine's already empty in the first week (must have not been filled at the factory, or there's a leak). Of course, I didn't actually take possession of it until 2-1/2 months after "delivery" because of aesthetic repairs being made, so there's no telling what may have transpired with that reservoir between then and now.
     
  6. dano9258

    dano9258 Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    195
    Location:
    Las Vegas, NV
    Hmm....I didn't look to see if it's empty. I assumed the service center would have delivered it full along with the brake fluid.
     
  7. vinnie97

    vinnie97 #WalkAway

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    1,058
    Location:
    southwest
    Wouldn't hurt to check it. This coming Friday, they're bringing some replacement hubcaps to me due to the originals being mistakenly blasted with clearcoat/sand when body work was being done, so I'll definitely be inquiring.
     
  8. watilo

    watilo Member

    Joined:
    Jul 21, 2018
    Messages:
    13
    Location:
    Orange County, CA
    I took it to the service center earlier this week for this. Kept the car for 3 days before saying it was a firmware bug. Pushed 24.8 to me and said it would fix it. (Spoiler: it didn’t.)
     
  9. mtndrew1

    mtndrew1 Member

    Joined:
    May 12, 2015
    Messages:
    437
    Location:
    Gardena, CA
    I got 2018.26.1 on Friday and haven’t had the issue with the lights since. My homelink now works consistently as well.

    Fingers crossed the lights don’t return.
     

Share This Page

  • About Us

    Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
  • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


    SUPPORT TMC