TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Browser won't download pages

Discussion in 'Model S: User Interface' started by StarLog, Nov 2, 2019.

  1. StarLog

    StarLog Supporting Member

    Joined:
    Mar 11, 2019
    Messages:
    362
    Location:
    MCO
    I am in my garage with wifi, and my 4G signal was 3 bars.
    I connected tot he wifi, and tried to download several pages that worked int he past.
    So, I decided to give it the two finger salute, still would not download any pages.

    Any ideas?
     
  2. Lectric_Agent

    Lectric_Agent 2015 S85 AP1

    Joined:
    May 25, 2019
    Messages:
    84
    Location:
    Orange County
    Hard to advise when we don’t know if you have MCU1 or 2 and what software version you are running, but try turning off traffic on the map. If that doesn’t work, restart and then double check again to make sure traffic is off, then the browser should work. Worked for me with MCU1 running the latest v10 update
     
  3. .jg.

    .jg. Member

    Joined:
    Feb 27, 2018
    Messages:
    444
    Location:
    Weston Super Mare, England
    The browser in my MCU1 MS doesn't load any websites now (since the recent updates 2019.32.12.*). It sometimes manages to start loading a page but today, it couldn't load any of tesla.com. Turning off traffic is not a solution for me, because I use routinely use traffic.
    Another issue is that the browser can now either be minimised or taking 80% of the display - it longer allows a 50/50 split.
     
  4. StarLog

    StarLog Supporting Member

    Joined:
    Mar 11, 2019
    Messages:
    362
    Location:
    MCO
    OK, thanks for the info. kinda sad.
     
  5. StarLog

    StarLog Supporting Member

    Joined:
    Mar 11, 2019
    Messages:
    362
    Location:
    MCO
    Did you even look at my signature.?
     
  6. Lectric_Agent

    Lectric_Agent 2015 S85 AP1

    Joined:
    May 25, 2019
    Messages:
    84
    Location:
    Orange County

    Did I dig through multiple pages in your profile to see if your signature had this information? no lol.
     
  7. JeffVanEpps

    JeffVanEpps Member

    Joined:
    Apr 1, 2015
    Messages:
    69
    Browser remains blank white page? I've got that right now. Tesla say there are no alarming logs, and nothing to indicate MCU is failing. Also "What's New" release notes is blank white page. 2015 S 70D. Multiple varieties of reboots and power offs.

    If they would integrate Waze into their nav then I wouldn't need the browser at all ...
     
    • Like x 1
  8. StarLog

    StarLog Supporting Member

    Joined:
    Mar 11, 2019
    Messages:
    362
    Location:
    MCO
    @Lectric_Agent

    Sorry for you not seeing the signature on each and every post I make.. Any ways, this is what is in the signature.

    2013 Model S P85 Current Firmware Ver. 2019.32.12.2 58f3b76 MCU1 AP-0
    1 x Powerwall
    Ver. 1.40.2 --- 40 x Microinverter PV System --- 1 x HPWC
     
  9. JeffVanEpps

    JeffVanEpps Member

    Joined:
    Apr 1, 2015
    Messages:
    69
    Update on my situation: email support alternately ignored me or gave content-free replies for a couple of weeks before finally telling me to schedule an appointment for service. Fired up the app and wound up with a mobile service appointment for 8 days later. During the days leading up to it the tech wanted to login and look around. He said he found a directory occupying an unusually large amount of space and cleared it out. After that I lost all saved addresses in navigation and it forgot my home address, but the browser worked. After two days the browser locked up (it has done this from day 1; I only ever point it at teslawaze). After a reboot, music wouldn't load from USB. After a reboot, music worked but browser stayed blank. After a reboot, both worked. That's where I am today.
     
  10. .jg.

    .jg. Member

    Joined:
    Feb 27, 2018
    Messages:
    444
    Location:
    Weston Super Mare, England
    The browser on my MCU1/AP1 MS was really unresponsive on almost any website under 2019.32.12.1 but has been much better since it was upgraded to 2019.36.2.1. It was even working with TeslaWaze today.
     
  11. dark cloud

    dark cloud Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2018
    Messages:
    1,593
    Location:
    BC
    On your phone? If you turn it to landscape ( on its side) his signature will show in every post.
     
    • Informative x 1
  12. Lectric_Agent

    Lectric_Agent 2015 S85 AP1

    Joined:
    May 25, 2019
    Messages:
    84
    Location:
    Orange County

    I had no idea, i’ve never used landscape in mobile lol! thanks!
     
  13. StarLog

    StarLog Supporting Member

    Joined:
    Mar 11, 2019
    Messages:
    362
    Location:
    MCO
    Just noticed today that Slacker and Spotify do not work, they want me to log in, even the button that says "Use Tesla Account" does nothing.
    Anyone else having this issue.?
     

Share This Page

  • About Us

    Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
  • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


    SUPPORT TMC