TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Bug: Loss of audio after using bluetooth for phonecall

Discussion in 'Model S: User Interface' started by Louv, Nov 16, 2012.

  1. Louv

    Louv Member

    Joined:
    Oct 15, 2012
    Messages:
    7
    Location:
    California
    Just wondering if anyone else has experienced this bug:

    - Pair a phone with the car (in this case, and iPhone 4 or 5)
    - Listening to Music (probably via USB stick of mp3 files)
    - Make (or take) a phone call
    - End phone call

    Expected Result:
    -- Audio from music returns.

    Actual Result:
    -- No Audio from any music source.
    -- Attemts to play all sources, results are the same: No Audio.
    -- Display shows correct media, but media does not begin playing.
    -- User can navigate media
    WorkAround:
    -- Reboot the 17" Screen/Computer
     
  2. NigelM

    NigelM Recovering Member

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Messages:
    13,257
    Location:
    Sarasota, FL
    #2 NigelM, Nov 17, 2012
    Last edited: Nov 17, 2012
    No, haven't experience that bug. After a call the music audio resumes after a second or two delay. Are you sure you haven't pressed the left scroll wheel intending to hang up the phone and accidentally turned audio off?
     
  3. StephRob

    StephRob Member

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    210
    Location:
    Kentfield CA
    I have a different bug as I related on another thread: after I hang up a phone call, the music comes back on at a very high volume for a second before resuming the original volume.
     

Share This Page