TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC
Start a Discussionhttps://teslamotorsclub.com/tmc/tags/

Bugje in Audio settings sedert laatste update

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by Firebird, Dec 31, 2016.

  1. Firebird

    Firebird Active Member

    Joined:
    Dec 7, 2013
    Messages:
    1,614
    Location:
    Ardooie, Belgium (EU)
    Iemand het al gezien?

    Sedert we een 5-bands equalizer hebben is er een bug ingeslopen.
    Had het gezien op het Amerikaanse gedeelte en dan hier getest, doet het inderdaad ook… .

    Als je de settings bvb instelt op +7, +5, +2, +5, +7 dan stelt hij zichzelf bij je volgende rit in op +7, +7, +7, +7, +7
    Had je bvb +2, +5, +3, +5, +2 dan zet hij zichzelf op +2, +2, +2, +2, +2

    Hij neemt automatisch alle settings over van de eerste schuiver… .


    Meldt iemand deze bug aan Tesla?

    Xavier
     
    • Informative x 1
  2. Tampert

    Tampert Member

    Joined:
    Sep 26, 2016
    Messages:
    265
    Location:
    Netherlands
    Ah dat is het, ik heb het al meegemaakt vandaag... Toch wel een bugje wat makkelijk tijdens het testen naar voren kan komen.
     
  3. FVO

    FVO Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    3,011
    Ben al blij dat de links/rechts/forw/aftrek schuiver terug blijft staan, was bij de eerste 2 8.0updates niet meer het geval .:mad:
    How hard can it be, never change a winning team, or don't fix it if it isn't broken
     
  4. Andyw2100

    Andyw2100 Supporting Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    6,564
    Location:
    Ithaca, NY
    I don't understand the above, but I'd be willing to bet your issue is being discussed here:

    New Equalizer In Version 8.0.2.50.114 - Please Share Settings
     
  5. Firebird

    Firebird Active Member

    Joined:
    Dec 7, 2013
    Messages:
    1,614
    Location:
    Ardooie, Belgium (EU)
    Hi Andy,

    Yes, indeed. This is the Dutch translation of the same issue.
    I've checked it at my car, and I have also the 'auto change' to equal level.
    Because most of the Belgian and Dutch members are active on our local division, I wanted to mention it here also... . ;)

    We wish you also a Very Happy 2017 and a lot of pleasure driving our Teslas :)
     
    • Like x 1
  6. vdvoorde

    vdvoorde 1961 Born Petrolhead 2016 Reborn Electric

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    265
    Location:
    Hoofddorp, The Netherlands
    Hier geen bug. Alles functioneert en blijft dat ook doen. Hoe kan dat, de één heeft 'm wel en de ander niet. Iedereen zou er dan toch last van moeten hebben?
     
  7. Firebird

    Firebird Active Member

    Joined:
    Dec 7, 2013
    Messages:
    1,614
    Location:
    Ardooie, Belgium (EU)
    Vreemd, op het US deel hadden ze het allemaal. Tenzij je settings natuurlijk 'vlak' ingesteld staan op een waarde, dan blijft de bug je settings houden.
     
  8. vdvoorde

    vdvoorde 1961 Born Petrolhead 2016 Reborn Electric

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    265
    Location:
    Hoofddorp, The Netherlands
    Instelling is vergelijkbaar met die van jou, dus daar kan het niet aan liggen. Onbegrijpelijk voor deze IT-noob. Had ik vroeger maar beter naar mijn vader geluisterd en beter opgelet op school ... :confused: Overigens weinig reacties op dit draadje vanuit BeNeLux. Niet dat het helpt, maar ben toch wel benieuwd of deze bug nu wel of niet wijdverbreid is. Maar als iedereen in de States er last van heeft, dan is de redding waarschijnlijk nabij.
     
  9. Basvdpoel

    Basvdpoel Member

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Messages:
    1,049
    Location:
    Alphen aan den Rijn
    Geen probleem hier. Ik heb de standaard audio
     
  10. CJA Hulskamp

    CJA Hulskamp Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2016
    Messages:
    1,739
    Location:
    Westzaan
    Hier blijft ook alles gewoon op de ingestelde waardes staan.
     
  11. gelden

    gelden Active Member

    Joined:
    Apr 21, 2013
    Messages:
    4,972
    Location:
    Breda, Netherlands
    Ik heb er ook last van.
     
  12. simonsmidt

    simonsmidt Member

    Joined:
    Apr 21, 2014
    Messages:
    523
    Location:
    Overijse, België
    ik heb de bug ook
     
  13. Merijn

    Merijn Active Member

    Joined:
    Jul 10, 2013
    Messages:
    1,436
    Location:
    Den Haag
    Bij mij hetzelfde probleem.
     
  14. Adri

    Adri Member

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    30
    Location:
    Amsterdam, The Netherlands
    En mijn 85D verliest ook de equalizer instellingen na elke 'car off'.
     
  15. Olthoff

    Olthoff New Member

    Joined:
    Jan 2, 2017
    Messages:
    2
    Location:
    Den Haag
    Idem in mijn 85D. Na enige uren staat alles weer in de "nulstand".
     
  16. Electric Eagle

    Joined:
    Dec 13, 2016
    Messages:
    12
    Location:
    Netherlands
    Ook hier hetzelfde probleem met mijn S85, na het opnieuw opstarten van de systemen staat de equalizer op 12+12+12+12+12. Volgens Tesla Owners Worldwide zou het mogelijk moeten zijn om de instellingen aan te passen en daarna op te slaan in (save) Driver Settings, helaas werkt ook dit niet, dus het blijft een echte bug.
     
  17. vdvoorde

    vdvoorde 1961 Born Petrolhead 2016 Reborn Electric

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    265
    Location:
    Hoofddorp, The Netherlands
    Nu breekt mijn klomp ..... vanochtend alle instellingen op 12. Links-rechts-voor-achter instelling stond dan weer zoals door mij ingesteld. Ik heb maar één verklaring: Elon leest mee en heeft gedacht 'gelijke monniken, gelijke kappen: dus ook vdvoorde krijgt de bug' :)
     
    • Funny x 1
  18. ebullio

    ebullio Active Member

    Joined:
    Mar 13, 2013
    Messages:
    3,692
    Location:
    Rotterdam, Netherlands
    Helemaal geen last van :D
    Wel fijn om eens niet vooraan te staan ( 2.44.130 )
    IMG_8494.JPG
     
    • Funny x 1
  19. Firebird

    Firebird Active Member

    Joined:
    Dec 7, 2013
    Messages:
    1,614
    Location:
    Ardooie, Belgium (EU)
    Klopt, de Fader is ook niet geïnfecteerd door de bug. Enkel de equalizer heeft kuren.
    Dus je linker schuiver had je op +12 ingesteld?
     
  20. vdvoorde

    vdvoorde 1961 Born Petrolhead 2016 Reborn Electric

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    265
    Location:
    Hoofddorp, The Netherlands
    Klopt (+12), maar vanochtend stond alles keurig op de instelling van gisteravond. Ik ben nu uitermate in de war. Elon leest mee en heeft wellicht gedacht 'wat zielig voor vdvoorde, want hij is altijd zo lief voor zijn Mooie Rooie, dus ik haal de bug er snel weer uit' :)
     

Share This Page