TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Cabrio Model S

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by FVO, Apr 11, 2014.

 1. FVO

  FVO Active Member

  Joined:
  Nov 26, 2011
  Messages:
  3,640
 2. thimo

  thimo Model S driver

  Joined:
  May 16, 2013
  Messages:
  388
  Location:
  Arnhem, the Netherlands
  Ze hebben zelfs een cabrio versie van het prototype! *ahum*
   
 3. LastNLSig

  LastNLSig Active Member

  Joined:
  Aug 22, 2013
  Messages:
  1,128
  Location:
  Netherlands
  Vorig weekend in een Ford Mustang convertible door de LA area gecruized. Heb toen ook zitten denken aan een MS convertible.
  Leek me een uitdagend DIY project...

  Die website is niet echt duidelijk over wat ze nu precies gaan doen. De genoemde prijzen zouden ombouw prijzen kunnen zijn. Het is in ieder geval veel te laag voor een totaalprijs.

  Na even doorzoeken: het is inderdaad de bedoeling dat je de eigen auto naar een van hun locaties (Spanje voor EU) stuurt.

  Als ik geld teveel had zou ik er best een MS conv bij willen hebben. Lijkt in ieder geval geen lelijlk model voor een cabrio.

  Normaal is een cabrio een lawaaiversie van het origineel (in dichte toestand). Maar met het lawaainiveau van de Telsa Pano Roof kan het eigenlijk alleen maar beter worden. (met de hard top).

  Wel zonde van de pano roof en rear seats natuurlijk.

  - - - Updated - - -

  De gedachte dat het een haalbaar project zou moeten zijn kwam overigens door het besef dat de MS al cabrio achtige ramen/deuren heeft. Maar dat feest gaat niet helemaal op want er is toch nog een B stijl. (en een lastig achterste raampje). De deuren/ramen moeten dus ook flink aangepast.

  Overigens hebben ze nog niet hun best gedaan op het photoshoppen van de auto in dichte toestand. Zou me dus verbazen als ze er deze zomer al klaar voor zouden zijn (maar wellicht leiden ze aan dezelfde wishful thinking kwaal als Tesla zelf)
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC