TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC
Start a Discussionhttps://teslamotorsclub.com/tmc/tags/

Clicking "read full article" button on a blog post page fails

Discussion in 'Site Feedback' started by AndreN, Jul 7, 2017.

  1. AndreN

    AndreN Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    104
    Location:
    Redmond, WA
    Specifically, it opens up a new browser tab, but instead of showing the blog post, it just navigates to the main TMC page. This is happening both on the Microsoft Edge browser and on Internet Explorer 11. (Sorry, don't have any other browsers installed to test with.) Am I the only one seeing this?
     
  2. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    16,202
    Just one in particular are all of them? One might might have the wrong URL. Could you point me to it?
     
  3. MitchMitch

    MitchMitch Lurker In Chief

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Messages:
    131
    Location:
    Colorado
    This one on the BLOG page may be the one @AndreN is referring to. "Read Full Article" opens up the Main Forums page for me too.

    upload_2017-7-7_19-23-44.png
    (I just sent a quick PM to @ChadS to see if he will remedy the link.)
    Thanks for all of your help.
     
  4. EinSV

    EinSV Active Member

    Joined:
    Feb 6, 2016
    Messages:
    2,181
    Location:
    NorCal
    This has been a recurring problem for me too. I will report it if I see it again.
     
  5. ChadS

    ChadS Petroleum is for sissies

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    2,613
    #5 ChadS, Jul 7, 2017
    Last edited: Jul 7, 2017
    Hmm. Worked for me using Chrome 59 on Windows 10.

    Although, I have a white "Read More" button rather than a red "Read Full Article" button. Perhaps (?) that is because the first time I read it was from a direct link that Ty sent me, so maybe I'm not getting the same experience that others are.

    I don't think (?) I have a way to edit that link. I can't see anything on the blog page anyway. I wrote the blog and somebody at TMC posted it for me.

    The full link to the blog is:
    Invisible Benefits of Electric Vehicles
     
  6. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    16,202
    Ahh.. so just checked and it was the wrong URL in that link. I've updated it.
     
    • Helpful x 1
  7. GoTslaGo

    GoTslaGo Learning Member

    Joined:
    Dec 25, 2015
    Messages:
    2,898
    Location:
    NV
    Wow @doug, how'd you do that? You have 3 repeats, with posts number 6, 7, and 7....

    Impressed! Hopefully I'm 8, maybe I'll be post 9?

    Edit: 8 it is...
     
  8. AndreN

    AndreN Member

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Messages:
    104
    Location:
    Redmond, WA
    Thanks, it's working for me now. Sorry about not listing the actual link. Chad's article was the one, but I also saw the issue with the "Welcome to TMC" blog post in this Site Feedback section, but that's working today as well.
     

Share This Page