Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Daar is die dan, onze X :-)

vdvoorde

1961 Born Petrolhead 2016 Reborn Electric
Mar 29, 2016
415
361
Hoofddorp, The Netherlands
Lekker hoor!
Ik heb mijn S dinsdag opgehaald in Tilburg! Was een heerlijke bak is het ook! Wel een kort vraagje was gisteren bij SUC Bijlmer en kreeg via de chargekabel de chargeport niet open....
Gefeliciteerd en veel veilige kilometers gewenst.

Je kan het klepje van de laadopening 'helpen' (nog bedankt voor de tip @HWS). Houd de knop van de laadkabel of keyfob ingedrukt en druk gelijktijdig rechts (scharnierzijde) onder op het klepje met de druk van je vinger of duim naar beneden gericht. Verder kreeg ik van SeC A'dam de tip om de contacten achter het klepje vetvrij te houden, in plaats van vettig met bijvoorbeeld WD40 o.i.d.

In 99% van de gevallen gebruik ik het scherm en dat gaat in 99% van de gevallen prima. Die 1% dat het klepje bij mij niet openspringt, is bij vocht en regen.
 
  • Like
Reactions: GIO1974

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top