Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Deuk in frunk-kap door gevallen kastanje. Normaal?

MaSansky

Member
Aug 20, 2019
378
198
Netherlands
Paar dagen terug hoorde ik een *bonk tijdens het rijden. Ik ben niet direct uitgestapt, maar zag verscheidene kastanjes op de weg liggen dus ik ging ervan uit dat er een kastanje op de auto gevallen was. Niet zo boeiend, ware het niet dat ik later wel een deukje op mijn frunk -kap heb ontdekt.

Is Tesla wat te ver gegaan in het zo licht mogelijk houden van de auto? Het is toch niet normaal dat een vallende kastanje een deuk veroorzaakt? Dat wordt nog wat deze herfstmaanden. Om over hagel maar niet te spreken.
 

BobbyKings

Blue M3P-FSD
Oct 1, 2015
3,145
3,716
Voorburg, Netherlands
hail1.jpg
 
  • Funny
Reactions: Doedelefloeps

JRY.

Member
May 22, 2019
243
132
Zeist
Hier bij ons in de wijk staan veel eiken. Rond deze periode van het jaar zijn er aardig wat mensen die een soort gewatteerde deken over hun auto leggen tegen de grote hoeveelheid naar beneden komende eikels.

Gevalletje overmacht van de natuur
 

joverdijk

Member
Feb 15, 2019
881
619
Breda
Ik had afgelopen vrijdag, met al die wind, tijdens het rijden ook een vallende eikel op de frunk-kap. Keiharde tik.
Resultaat was ook een deukje. Vergelijkbaar met die BMW foto hierboven, maar dan maar 1tje natuurlijk. Inmiddels onzichtbaar hersteld bij de lokale autoschade-boer met uitdeuken zonder spuiten.
Met een soort priem langs de onderkant minuutje of 10 wrikken en duwen en kap is weer helemaal strak. Met de beste wil van de wereld niet meer te ontdekken waar het putje zat.
 

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top