Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Elon Musk draadje

This site may earn commission on affiliate links.
Vond het wel weer typerend dat ze Elon zijn 'pedo' uitspraak blijven aanhalen, maar ze Unsworth's eerste uitlokkende uitspraak weer vaag omschrijven als 'hij vond de duikboot een PR stunt' terwijl ie letterlijk zei "stick his submarine where it hurts".

Het probleem met Elon is dat ie reageert als een gewoon individu ("wat doet een random blanke Brit van +50 jaar in Thailand?!" is absoluut wat ik verwacht van een gemiddelde Facebook- of Dumpert-reactie) maar met een publiek van miljoenen.

Unsworth was overigens ook maar slachtoffer van het feit dat ie de grotten kende, net zoals Musk wou helpen, en een microfoon onder zijn neus geschoven kreeg waarom ie eindelijk zijn mening eens kon zeggen, ook niet beseffend wie zijn publiek zou zijn.
 
Volgens deze video had Elon op of voor 10 mei het moeten melden als hij meer dan 10% van de aandelen zou hebben. Is daarover nieuws geweest?
Kans is groot dat hij ervan af ziet. Ik geloof dat 9 miljard verdampt is, dat maakt zijn bod belachelijk hoog. Hij schijnt nu 9% te hebben en als hij afziet van het bod kost hem dat "slechts" 1 miljard dollar. Relatief een schijntje.