TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

[EUROPE]No 3G on delivery, how is it set up?

Discussion in 'Model S: User Interface' started by Hasse, Nov 23, 2013.

  1. Hasse

    Hasse Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    92
    Location:
    Aland Islands
    Hi,

    had my car delivered (shipped by boat from Tilburg) yesterday. Apart from the common missing three-phase adapter, It was also missing a 3G-connection...

    How is this set up? Is there a SIM-card somwhere or some kind of softsim solution? Is there any hidden place in the settings where I can tweak 3G setup?

    Have emailed my DS yesterday so perhaps she can figure this out in a couple days.
     
  2. HVM

    HVM Savolainen

    Joined:
    Oct 30, 2012
    Messages:
    360
    Location:
    Finland
  3. Hasse

    Hasse Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    92
    Location:
    Aland Islands
    Good pointer, thanks! Will try the fuse magic tomorrow and see if I get any signs of life. Since the car left Tilburg it has been outside 3G coverage for several days, which seems to be one of the triggers for this 3G bug.
     
  4. Hasse

    Hasse Member

    Joined:
    Dec 20, 2011
    Messages:
    92
    Location:
    Aland Islands
    Resolved. I removed the fuse for the 17" and got 3G within a few minutes.
     

Share This Page