TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC
Start a Discussionhttps://teslamotorsclub.com/tmc/tags/

Fluittoon

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by TTheo, Apr 6, 2015.

 1. TTheo

  TTheo Member

  Joined:
  Feb 26, 2014
  Messages:
  155
  Location:
  Den Bosch area
  Nieuwe thread, want niet van de pano of i.d.; dit is er een die je hoort ìn de auto en buiten bij de wielkasten vóór. In PARK welteverstaan. Kan er niets over terugvinden hier. De Modesta-man belde me er laatst speciaal over op. Herstart center en dash: geen effect. Is het de luchtvering; kom er niet achter. Feit is wel dat ik in één nacht teveel pep verlies omdat er iets draait. Graag jullie input :smile:
   
 2. Mister Watt

  Mister Watt Member

  Joined:
  Nov 9, 2014
  Messages:
  141
  Location:
  Schoten, Belgium
  TTheo, Misschien een tip : gisteren tijdens het "tanken" in Aartselaar sprak ik met een Tesla owner uit Brussel. In P maakt zijn wagen een duidelijk hoorbaar bromgeluid ter hoogte van de wielkast links vooraan, gepaard gaande met warmteontwikkeling (duidelijk voelbaar als je op die plek een hand op de carrosserie legt). Zou volgens hem de compressor van de airco zijn, ging er eerstdaags mee naar Tesla Brussel om te herstellen.
   
 3. pvh

  pvh Active Member

  Joined:
  Jun 28, 2014
  Messages:
  2,489
  Location:
  Netherlands, Rotterdam Ballade (Aria)
  Ik hoor ook altijd een hoge pieptoon, welke weer verdwijnt als de auto zichzelf op slot zet. Denk dat het met de luchtvering oid te maken heeft.
   

Share This Page