TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

GEZOCHT: Tesla Model S 2014 met autopilot

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by timbroers, Nov 2, 2015.

 1. timbroers

  timbroers New Member

  Joined:
  Nov 2, 2015
  Messages:
  1
  Location:
  Nederland
  Korte versie:
  Ik ben op zoek naar een Model S (2014) met de autopilot update! Ik zou graag rond eind November zo'n 1-1,5 uur lang iemand van de TU/Eindhoven een stuk over de snelweg toeren terwijl ik hem interview.

  Lange versie:
  Voor mijn afstudeerproductie van m'n opleiding Journalistiek en voor een online-productie van het wetenschapsprogramma De Kennis van Nu (van de NTR) werk ik aan een verhaal over zelfrijdende auto's.

  De korte docu zal gaan over de vraag welke ethiek er komt kijken bij het programmeren van het gedrag van een zelfrijdende auto's. Als zo'n auto in een noodsituatie moet kiezen tussen het aanrijden van en kind, of het rammen van een tegenligger, wat doet ie dan?

  Enfin, om alvast te kijken naar hoe de zelfrijdende auto er nu voor staat, en om een mooie setting te hebben voor een interview, ben ik dus op zoek naar een Model S die met de autopilot op de snelweg kan rijden. In de buurt van Eindhoven of Hilversum/Amsterdam.

  Wonen er mensen in die regio die graag een keertje in hun eigen auto rondgereden willen worden (je mag uiteraard op je achterbank blijven zitten)? Of weten jullie of zoiets makkelijk te regelen is via Tesla Nederland of een dealer?

  Groeten,

  Tim Broers
  Redacteur NTR 'De Kennis van Nu'
  [email protected]
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC