Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Het nieuwe berijderstopic

This site may earn commission on affiliate links.
Very nice! Voor de finishing touch mis ik de witte Tesla inscripties op de rode remklauwen en uiteraard de SpoilerT.......o_O
Tesla inscripties volgen dit weekend. Is ‘wet on wet paint’, moet 7 dagen uitharden voordat de volgende lagen eroverheen kunnen. En ja, voor de stickers moet de lak droog zijn. En dan paar lagen blanke lak.
Foto’s volgen!

Spoiler twijfel ik nog over......
 
Heerlijk idd, vanmiddag had hij uit zichzelf besloten te koelen toen ik instapte, Ik heb het leren van koelen aan staan mandat hij het na 2 dagen al doet... Kun je ergens ook zien wat zijn planning voor automatisch koelen is?
Dat is iets nieuws voor mij. Er is wel een app niet zijnde de Tesla app waar je dat kunt instellen. Beam me up Scotty!!
 
Aanstaande zaterdag halen ook wij een model x op. Alleen vroeg ik mij af of het geen probleem is met 3 personen.

Zie in de mail maximaal 1 persoon extra, vanwege plek voor de factory tour. (Als die uberhaupt doorgaat vanwege de drukte)

Iemand hier ervaring mee?
 
Vandaag de aflevering van de X gehad P100D, een privé Tour door de fabriek zeer duidelijke uitleg gekregen. De delivery specialist vertelde alles tot in detail had ook de website van het bedrijf ingeladen op het scherm toen ik instapte. Een kleine lak imperfectie gevonden maar meer niet. Dus een zeer nette delivery, de Tour met het wagentje duurde ook wel een uur als het niet meer was.

En natuurlijk weg rijden, niet te vergelijken met mijn S85D die ik tot verleden week heb gehad. Want een kanon is die performance heerlijk rijden weer.

Moest 1 week in een ICE rijden en toen 1x moeten tanken wat een armoe is dat. Tuurlijk heb je ook suc gebruik maar die gebruik ik haast nooit en als dat het geval is dan is tanken toch wel een aparte bezigheid als je het 3 jaar niet gedaan heb.