TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC
Start a Discussionhttps://teslamotorsclub.com/tmc/tags/

iOS App Issue? X plugged in but app not showing it...

Discussion in 'Model X: User Interface' started by travwill, Dec 20, 2016.

  1. travwill

    travwill Active Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    1,189
    Location:
    Chicago, IL
    I've had the small normal delay in past when opening the app to preheat car and it takes maybe 5 seconds to reflect the car is plugged in, change the graphic and allow climate control to be turned on, etc.

    The last few days though, it connects ok to the car but 1) doesn't show it as plugged in (verified it is and it does charge fine on schedule), and 2) can't turn on AC/heat to precondition now. I hit the turn on button and nothing ever updates or starts. #2 happens everywhere now even when not plugged in at home.

    Anyone else having similar issue? Wandering if on an old SW version and they are updating the API or something.
     
  2. FarmerDave

    FarmerDave Supporting Member

    Joined:
    Sep 3, 2015
    Messages:
    476
    Location:
    Martinsburg, PA
    Mine still works as usual. Maybe an item for the service center to check out?
     
  3. travwill

    travwill Active Member

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    1,189
    Location:
    Chicago, IL
    As usual, a good reboot has fixed this.

    I almost wish that the car would just reboot itself every couple days to cut down on common errors.
     
    • Funny x 1
  4. BigMskiman

    BigMskiman Member

    Joined:
    Mar 14, 2016
    Messages:
    608
    Location:
    Pleasanton
    No issue like that here. Yer iPhone or Android? Apple watch precondition is working great also.
     

Share This Page