TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Is it just me or is TACC a little smoother/trustworthy in .188?

Discussion in 'Model S: Driving Dynamics' started by gordo, Apr 29, 2015.

  1. gordo

    gordo Member

    Joined:
    Jan 16, 2015
    Messages:
    210
    Location:
    CA
    Got upgraded from .153 to .188 yesterday and noticed that TACC seems a bit more well behaved in heavy traffic now. I haven't noticed whether it pays any attention to cars encroaching into my lane yet, but generally speaking it seems to be doing fewer questionable things now (like accelerating heavily into a car that's stopped a hundred feet down the road just to slam on the brakes at the last second.)

    Anyone else notice it to be a little less white knuckle inducing under .188?
     
  2. rickgt

    rickgt Enthusiast owner/member

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    331
    Location:
    Carmel
    still waiting anxiously for my .188 update. What you say is very encouraging and I'm looking forward to trying
     
  3. robert774

    robert774 Member

    Joined:
    Mar 21, 2015
    Messages:
    100
    Location:
    Katy, Texas
    I have .188 since this morning and have not noticed any difference in TACC performance. I agree that the hard stops and unnecessary breaking when the car in front of you moves out of your lane can become annoying. I keep mine sent at 4 lengths for tracking.
     
  4. CHG-ON

    CHG-ON Still in love after all these miles

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Messages:
    3,080
    Location:
    Santa Cruz Mountains, USA
    Downloading tonight!!!
     
  5. PAT

    PAT Member

    Joined:
    Dec 13, 2014
    Messages:
    21
    Location:
    arni, ag, swtitzerland
    I also felt some slight improvement but I do have a new issue that TACC turns off without notice while coming to a stop. I assume this is more like a hardware issue as I've seen the error message "both pedals pressed " just after acceleration
     

Share This Page

  • About Us

    Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
  • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


    SUPPORT TMC