TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC
Start a Discussionhttps://teslamotorsclub.com/tmc/tags/

Is the Tunein interface down?

Discussion in 'Model S' started by Firewired, Apr 19, 2017.

Tags:
  1. Firewired

    Firewired Member

    Joined:
    May 23, 2013
    Messages:
    495
    Location:
    San Antonio
    all morning my car has been unable to login to Tunein. Is anyone else experiencing that?
     
  2. smilepak

    smilepak Active Member

    Joined:
    May 11, 2015
    Messages:
    1,204
    Location:
    Eastvale, CA
    Oddly I am having that problem today. Can connect to any tunein stations. Slacker works fine.

    Reboot the screen four times already
     
  3. listy

    listy Member

    Joined:
    May 2, 2017
    Messages:
    30
    Location:
    Mountain View, California
    TuneIn has stopped working for me as well this week. Any solutions? I did upgrade last week, but it should not have affected TuneIn.
     
  4. DPDsModelS

    DPDsModelS Member

    Joined:
    Sep 24, 2014
    Messages:
    84
    Location:
    NY
    I'm having the same problem despite rebooting a few times. No further news on this front?
     
  5. ILLCOMM

    ILLCOMM Member

    Joined:
    Sep 26, 2017
    Messages:
    51
    Location:
    USA
    Same problem for me.
     
  6. cchc99

    cchc99 Member

    Joined:
    Dec 31, 2016
    Messages:
    106
    Location:
    Grand Rapids
    Tunein has never worked for me. I had mentioned it to service, and they said it's not an issue...
     
  7. smilepak

    smilepak Active Member

    Joined:
    May 11, 2015
    Messages:
    1,204
    Location:
    Eastvale, CA
  8. thecloud

    thecloud As rhythm raced inside, the ship came alive

    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    1,042
    Location:
    Sunnyvale, CA
  9. viper2ko

    viper2ko Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    81
    Location:
    USA
    TuneIn has been out for me since yesterday. Called Service, they said it's tunein's problem
     
  10. CHG-ON

    CHG-ON Still in love after all these miles

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Messages:
    3,080
    Location:
    Santa Cruz Mountains, USA
    I wrote Tunein and they said it was a Tesla issue.

    Typical.
     
  11. Mirlen

    Mirlen Member

    Joined:
    Mar 19, 2017
    Messages:
    162
    Location:
    Kennett Square, PA
    I have been getting loading errors when I tried to load over in-car connection. Over WiFi it loaded last night...
     
  12. CHG-ON

    CHG-ON Still in love after all these miles

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Messages:
    3,080
    Location:
    Santa Cruz Mountains, USA
    I have had problems for days. Emailed serviceNA and no response. My Tunerin apps work just fine, so it appears to be a Tesla issue.
     
  13. jeffro01

    jeffro01 Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    1,832
    Location:
    SF Bay Area
    I'm having the same problem although my TuneIn works when the car is in my garage and on my wifi but the moment it goes to cellular, I get the error. So is it AT&T???

    What should I do to fix this as I rely on TuneIn and not having it work is a real PITA...

    Jeff
     
  14. BIGAAPL

    BIGAAPL Member

    Joined:
    Sep 4, 2017
    Messages:
    23
    Location:
    Bay Area, California
    Been happening for days now, can't load anything from TuneIn
     
  15. darktrancer_la

    darktrancer_la New Member

    Joined:
    Oct 6, 2017
    Messages:
    1
    Location:
    Los Angeles
    I can confirm, I have been having the issue for a few days now.
     
  16. bareyb

    bareyb Active Member

    Joined:
    Sep 2, 2013
    Messages:
    1,116
    Location:
    Silicon Valley, CA
    My whole audio experience in the Tesla has been crap for months. I can't go three miles without a "loading error", even on direct from USB. Tune-in is hit and miss as well.
     
  17. JohnnyG

    JohnnyG Weee!

    Joined:
    Jun 24, 2016
    Messages:
    445
    Location:
    Columbus, OH
    Others have noted, over the past week, they are experiencing constant "Loading Error" while using Slacker as well.
     
  18. Ken7

    Ken7 Member

    Joined:
    Feb 11, 2017
    Messages:
    278
    Location:
    New York
    And here I was about to start a thread on this. Add me to the list. Over the last few days Tunein has been in and out, but mostly out with loading errors and the prompt “unable to connect to Tunein, try again later”. Very frustrating, as I use this for access to programming I can’t get on AM.

    Now to throw another datapoint into the equation, I can access Tunein on my IPhone in the same areas my S is having loading errors...and I have AT&T on my cellphone. So this doesn’t seem to be an AT&T issue.
     
  19. jeffro01

    jeffro01 Active Member

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    1,832
    Location:
    SF Bay Area
    Good to know, thanks! So I guess it’s time to start complaining to Tesla... Ugh...

    Jeff
     
    • Like x 1
  20. AMPUP

    AMPUP Member

    Joined:
    Mar 27, 2014
    Messages:
    594
    Location:
    Dunn Loring, VA

Share This Page