TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

IT-ers: mail.be werkt niet in Classic sinds FW 8.0

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by FVO, Nov 22, 2016.

  1. FVO

    FVO Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    2,370
    Sinds we de Firmware 8.0 in onze auto hebben kan ik niet meer (geparkeerd uiteraard) mijn mails checken op mail.be.
    Nu heb ik dit weekend vastgesteld dat deze website wel raadpleegbaar is bij een S met de AP1.0 hardware.

    En aangezien er hier voldoende IT-ers op het forum zitten hoop ik dat jullie met een beter antwoord komen dan in het SeC. "Meneer, die website is te zwaar voor de browser" :(:mad::confused::oops::rolleyes:

    Bestaat er niet ergens een website die een analyse doet van je soft- en hardware waarmee je op dat moment naar die website surft? Dan kunnen we dat alvast analyseren (en misschien wel tackelen).
     
  2. Phil_BE

    Phil_BE Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    872
    Location:
    Strombeek Bever,Belgium
    op wifi thuis connectoren en tcp dump doen ?
     
  3. PimEffting

    PimEffting Member

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    612
    Location:
    Heemskerk, Netherlands
    Standaard IT vraag:
    Welke foutmelding krijg je?
     
  4. FVO

    FVO Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    2,370
    TCP-dump???
     
  5. FVO

    FVO Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    2,370
    Zal vanavond een screenshot maken.
     
  6. Rubinho

    Rubinho Member

    Joined:
    Sep 10, 2016
    Messages:
    71
    Location:
    Belgium
    Mails lezen, FB'en in de auto ben ik mee gestopt.
    Die browser in de Tesla is gewoon niet goed genoeg om deftig te gebruiken
     
    • Like x 1
  7. basvk

    basvk Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2013
    Messages:
    1,977
    Location:
    Eindhoven
    Het is mode tegenwoordig in de webwereld om zoveel mogelijk met JavaScript in de browser te doen (getuige dit forum vergeleken met de vorige versie), tel daar nog bij een vracht aan nutteloze reclame en tracking, en je brengt daarmee elke browser op minder performante hardware om zeep.
    Met websites die voor mobiel gebouwd zijn is het al niet veel beter gesteld...

    Ik ben bang dat het SeC stiekem gewoon gelijk heeft: de hardware is niet krachtig genoeg voor de website... wat verder overigens volledig aan de website bouwers te wijten is.
     
  8. robertvg

    robertvg Active Member

    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    1,731
    Location:
    Amsterdam, Netherlands
    En: heb je hem al eens geprobeerd uit-en-weer-aan te zetten ? ;)
    (neehee......niet "aan-en-uit" !)
     
  9. Phil_BE

    Phil_BE Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    872
    Location:
    Strombeek Bever,Belgium
     
  10. FVO

    FVO Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    2,370
    Wou zonet een screenshot gaan nemen... Doet het weer ... :confused::confused::confused::confused:
    Misschien heeft het met een nieuwe update van afgelopen zondag te maken? (V8.0 - 2.44.133)
     
  11. PimEffting

    PimEffting Member

    Joined:
    Feb 25, 2015
    Messages:
    612
    Location:
    Heemskerk, Netherlands
    Je bent de nachtmerrie voor iedere helpdeskmedewerker ;)
     
    • Funny x 1
    • Love x 1
  12. FVO

    FVO Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    2,370
    Hoewel ik wel verschillende keren een reset heb gebruikt toen ik het probleem weken geleden eerst vaststelde.
    Dit hielp toen niet!
     

Share This Page