TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Klappende ruitenwissers

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by Jean, Feb 21, 2014.

 1. Jean

  Jean Member

  Joined:
  Aug 20, 2013
  Messages:
  397
  Location:
  Ulvenhout (NL)
  Ik heb last van een klappende ruitenwisser. Zijn er anderen die dit zelfde probleem hebben? Ik heb er al eerder over gelezen, maar weet niet meer wie dit ook aangaf. Is best irritant. Ik heb bij mijn vorige bezoek aan Tilburg de wissers al laten vervangen, maar dit heeft niet geleid tot een oplossing. Bij Werner was dit probleem nog niet eerder gemeld. Als iemand weet wat er aan de hand is en wat de oplossing is, hoor ik het graag. Mijn auto gaat volgende week weer een weekje logeren in Tilburg (hopelijk worden dan eindelijk mijn laadproblemen verholpen). Wanneer ik ze het probleem van de klappende ruitenwisser ook kan laten oplossen zou dat heel fijn zijn.
   
 2. Rutger

  Rutger Member

  Joined:
  Jul 15, 2013
  Messages:
  528
  Location:
  Amsterdam, The Netherlands
  Is idd eerder gemeld, ik meen door Hans Amsterdam. Het viel me laatst nog op, onze ruitenwissers zijn opvallend stil. Het kan dus wel.
   
 3. Daniel 74

  Daniel 74 Active Member

  Joined:
  Mar 25, 2013
  Messages:
  1,559
  Location:
  The Netherlands
  Ik heb last gehad van een klappende ruitenwisser. Aan het begin van de slag was soms sprake van een vrij harde klap. Maar dus niet altijd. In de snelle stand klapte de ruitenwisser nooit.

  Ik ben hier enkele weken geleden voor teruggeweest in het SC Amsterdam. Het bleek dat de ruitenwisser verkeerd stond afgesteld, waardoor de ruitenwissers elkaar soms raakten bij het begin van de slag. De ruitenwissers zijn opnieuw afgesteld, sindsdien zijn de wissers heerlijk stil!
   
 4. Jean

  Jean Member

  Joined:
  Aug 20, 2013
  Messages:
  397
  Location:
  Ulvenhout (NL)
  Dit lijkt inderdaad precies op mijn probleem. Ik zal in Tilburg aangeven dat ze in Amsterdam weten hoe ze het moeten oplossen. :rolleyes:Dank!
   
 5. RD11

  RD11 Member

  Joined:
  Aug 30, 2013
  Messages:
  67
  Location:
  Amsterdam
  Ik had hier ook last van, en na bezoekje aan Amsterdam helaas nog steeds...
  Goed te lezen dat ze het wel moeten kunnen!
  Ik ga nog eens proberen.
   
 6. Daniel 74

  Daniel 74 Active Member

  Joined:
  Mar 25, 2013
  Messages:
  1,559
  Location:
  The Netherlands
  Goed om nog te melden: de problemen zijn bij mij opgelost na het tweede bezoek. Bij het eerste bezoek medio december kon men niets vinden. Ik denk dat het opnieuw stellen ook niet een heel gemakkelijke fix is, de monteur is er ongeveer 45 minuten mee bezig geweest.
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC