Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

LDA en ELDA

mrfra62

Member
May 20, 2018
95
6
Netherlands
sinds mijn laatste update naar 32.2 is het rijstrook overschrijdingspreventie en hetzelfde voor noodgevallen als safety feature bij autopilot er bij. Ik merk echter niet dat het systeem ingrijpt op plaatsen waar vroeger het stuur ging trillen. Ook als ik nu op melding heb staan gaat het stuur niet trillen. Geen trillen en geen stuur correctie. Gewoon niks. Ik ga het melden bij het SC. Maar ik was benieuwd.....Heeft iemand anders daar ook last van?
 

widodh

Model S 85 and 100D
Moderator
Jan 23, 2011
6,860
2,825
Venlo, NL
@widodh het systeem zou toch ook moeten werken op secundaire wegen waar in het midden een dubbele doorgetrokken streep is? Of aan de zijkant van de weg een onderbroken streep moet hij toch ook herkennen en ingrijpen? Of alleen op snelwegen?
Ik heb geen flauw idee waar het allemaal werkt. Ik heb het op 'assistentie' gezet en ga eens kijken wat het doet.
 

Vipercat

Member
Nov 25, 2018
193
180
The Netherlands
Ik heb 1x een correctie ervaren op een secundaire weg (80km) toen ik de doorgetrokken streep aan de rechterkant naderde. Toen ik vervolgens probeerde om een ingreep te forceren door naar de doorgetrokken streep in het midden toe te rijden, gebeurde er helaas niets. De auto ging over de middenstreep heen. Ik heb zelf uiteraard maar weer snel naar rechts gestuurd. Uiteraard waren er geen tegenliggers in de buurt toen ik deze ‘test’ uitvoerde.
 

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top