TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Leasing contract overnemen

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by Lexieke, Jan 26, 2016.

 1. Lexieke

  Lexieke New Member

  Joined:
  Jan 26, 2016
  Messages:
  1
  Location:
  BE
  Dag allemaal,

  Ik volg het forum al een tijdje als 'lezer' maar gezien ik geen Tesla expert ben is het vooral bij lezen gebleven en heb ik me nooit geregistreerd. Enige tijd geleden heb ik de beslissing gemaakt om zoals velen van jullie de knoop door te hakken en mijn bestelling te plaatsen. Begin januari was het zover, mijn eigen Tessie werd geleverd! Een P90D is het uiteindelijk geworden die goed uitgerust is.

  Tot daar ging het goed. Recentelijk heb ik echter een deuk gekregen. Niet in Tessie maar wel op een ander vlak waardoor ik verplicht ben om terug afscheid te nemen van haar. Over de redenen hieromtrent ga ik niet uitweiden op een publiek forum, ik hoop dat daar begrip voor is.

  Daarom ben ik nu op zoek naar iemand die een voordelig leasing contract wil overnemen. De auto heeft nog geen 2.500km en is uiteraard perfect in orde. Ik wil gerust mee gaan naar Tesla om dit te overlopen en te staven. Het voordeel is dat hij van voor de prijsstijgingen besteld is en onmiddellijk beschikbaar is indien er een akkoord is. Ik ben niet thuis in verkoop en overname van wagens maar de bank wist me te vertellen dat een overname van het renting contract de weg was met het minste verlies.

  Mocht er iemand interesse hebben dan graag een PM, graag enkel serieuze reacties, de situatie is al vervelend genoeg.

  Bedankt voor jullie begrip!
   
 2. Basvdpoel

  Basvdpoel Member

  Joined:
  Feb 24, 2014
  Messages:
  1,565
  Location:
  Alphen aan den Rijn
  Heb je misschien wat meer info over de auto? Kleur, opties, wat voor contract(Financial lease, aantal km) kan het lease contract ook naar NL? Of antwoord je dat liever via PM?
   
 3. Noelis

  Noelis Member

  Joined:
  Nov 6, 2015
  Messages:
  563
  Location:
  Steendorp, België
  PM verstuurd...
  Spijtig dat je hem weg moet doen..maar na regen komt altijd zonneschijn..
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC