Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

LTE keeps cycling off

This site may earn commission on affiliate links.
Had my LTE drop for the first time today and did a reboot. Now it won’t stay on for more than 10 seconds before I lose signal. It will come back about 30-60s later, stay for 10s or so and then drop. It just keeps cycling like that. I can’t connect to the car with the app as there is no reliable connection. Any ideas?
 
  • Like
Reactions: McFlurri
When did this start for you?
Technically i was having issues connecting to my car yesterday.. but i actually noticed it on my way home from work about an hour ago.

I tried to wake up my car to preheat it and use smart summon.. but it refused to connect.

I got fed up and got in the car and started driving and noticed what was happening.

I was getting no traffic data, no streaming music, no ability to preheat or summon. Watching the signal go from excellent to nothing for 30 minutes.

When i got home i even had to manually connect to my home wifi. As soon as i did.. my app started working (would connect to the car)
 
Slow but it’s running

3AF20483-A27E-4EE4-BB50-F389B40CAA4A.jpeg
 
Had my LTE drop for the first time today and did a reboot. Now it won’t stay on for more than 10 seconds before I lose signal. It will come back about 30-60s later, stay for 10s or so and then drop. It just keeps cycling like that. I can’t connect to the car with the app as there is no reliable connection. Any ideas?

Having same issue here in Vancouver BC. I'm just assuming network issues and will correct itself like in the past.

downdetector confirms some issues in Vancouver, TO and Ottawa areas.

Tesla outage map | Downdetector