TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Model S is er bijna, oude auto verkopen!

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by Gastogne, Apr 22, 2014.

 1. Gastogne

  Gastogne Member

  Joined:
  Dec 29, 2013
  Messages:
  159
  Location:
  Rotterdam, the Netherlands
 2. MindBender

  MindBender Bite my shiny metal ass

  Joined:
  Jul 25, 2013
  Messages:
  444
  Location:
  Tilburg, The Netherlands
  Ik denk niet dat je hem hier kwijt raakt... :wink:

  Ik heb mijn Tesla al sinds half december, maar ik heb mijn full-option Renault Laguna Initiale ook nog niet verkocht. Ook nog niet te koop gezet, overigens. Het is een beetje zonde van die maandelijkse €120 aan (door de overheid verjubeld) belastinggeld, maar ik vind het wel een prettig idee om deze auto nog beschikbaar te hebben. We hebben er het afgelopen weekend prima mee naar Luxemburg en terug gereden. Met de Tesla was die rit een stuk omslachtiger geweest.
   
 3. Basvdpoel

  Basvdpoel Member

  Joined:
  Feb 24, 2014
  Messages:
  1,386
  Location:
  Alphen aan den Rijn
  Ik heb mijn 4,5 jaar oude Audi A4 avant via autoscout24 verkocht. Was hem in 2 weken kwijt voor een redelijk bedrag. 4 duizend meer dan wanneer ik hem zou verkopen aan de dealer.
   
 4. hansiehansie

  hansiehansie Member

  Joined:
  Mar 28, 2014
  Messages:
  112
  Location:
  Rotterdam
  hier zelfde verhaal, heb nog een A6 in de aanbieding..
  De ook maar dat ik 'm op internet knal.
   
 5. Gastogne

  Gastogne Member

  Joined:
  Dec 29, 2013
  Messages:
  159
  Location:
  Rotterdam, the Netherlands
  @MindBender; was ook niet de insteek, maar wie weet kent iemand wel iemand die naar dit type auto op zoek is. Daarnaast hebben we naast de S nog een 14% dieseltje, ook zonder MRB staan (bedankt overheid!), dus voor lange, superchargeloze afstanden hebben we die.

  AutoScout staat ie ook op, maar geen reacties... denk dat de interesse voor een Audi A4 wat groter is dan een MPV:frown:
   
 6. arjan.a

  arjan.a Member

  Joined:
  Aug 30, 2013
  Messages:
  98
  Location:
  Netherlands
  Ik heb uiteindelijk mijn auto via de marktplaats verkoop service verkocht voor een hoger bedrag dan ik qua bod kreeg bij dealer of marktplaats biedingen... via de ANWB verkoopservice kreeg ik errug weinig...
   
 7. gelden

  gelden Well-Known Member

  Joined:
  Apr 21, 2013
  Messages:
  5,352
  Location:
  Breda, Netherlands
  via de marktplaats verkoop service kreeg ik juist een belachelijk laag bod. Ze boden 4200 euro en ik heb de auto (BMW E91 320d) uiteindelijk voor 6500 euro verkocht.
   
 8. ebullio

  ebullio Active Member

  Joined:
  Mar 13, 2013
  Messages:
  4,499
  Location:
  Rotterdam, Netherlands
  Sites zoals hierboven genoemd en ikwilvanmijnautoaf.nl bieden je auto aan hun bestand van autohandelaren/dealers aan en komen dan met een bod dat ligt tussen wat je zelf bij de gemiddelde handelaar/dealer zou krijgen en wat je bij particuliere verkoop zelf kan krijgen.
  Dus vaak niet eens zo slecht en met het voordeel dat je er binnen een week van af kan zijn.
  Let wel op dat je alle gebreken noemt, want anders kan er later nog een groot bedrag van het bod af gaan.
  In de voorwaarden staat namelijk vaak dat als de deal na acceptatie niet doorgaat er een afkoopsom betaald moet worden van zo'n 15% van het bod. Oppassen dus...
   
 9. Rrreutel

  Rrreutel Member

  Joined:
  May 31, 2013
  Messages:
  398
  Location:
  Haarlem
  Ik verkocht de mijne destijds aan een particulier via Marktplaats. Ik vroeg een schappelijke prijs, en in ruil daarvoor heeft hij twee weken gewacht met in ontvangst nemen van de auto (zodat de overdracht netjes aansloot op levering van mijn MS). Allebei blij.
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC