TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Model S subsite and design studio being updated

Discussion in 'Model S' started by AnOutsider, Feb 27, 2012.

  1. AnOutsider

    AnOutsider S532 # XS27

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    11,923
    Went to the site to see if they updated anything on the Model X side, then clicked over to the Model S page and noticed some visual changes. Went to the design studio and only got it to load after 3 attempts. Went in to the signature configurator and saw that interior options now has a thumbnail:

    7454395900.jpg

    So I'm guessing the update is coming...

    P.S. GeorgeB: quick enough for you? :)
     
  2. AnOutsider

    AnOutsider S532 # XS27

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    11,923
    Also, the thumbnails for the options seem to be screwed up. On the Model S side there's a "Year of the Model S" video in the carousel that I didn't notice before (could be old). It wouldn't play for me in Firefox though (HTML5 video almost never does and I assume that's what they're using).

    You can see how some of the thumbnails aren't matching the actual title and visual asset below:

    Wrong paint color thumbnails:
    3091144822.jpg

    The 21" wheels show the thumbnail for the 19" and vice versa:
    9707294931.jpg

    Also, is it me, or does the actual rendering of the Model S look different in the paint picture below?
    8549837834.jpg

    *edit* and just like that, it's back to normal...
     
  3. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,235
    Location:
    Las Vegas, NV
    It's still all switched around. The black roof and the panoramic roof pictures are reversed along with the other things you mentioned.
     
  4. Majerus

    Majerus Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    689
    Location:
    Illinois
    its all looking good here..
     
  5. Lloyd

    Lloyd Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    4,886
    Location:
    San Luis Obispo, CA
    Hmmm.... I am unable to log into my account!
     
  6. AnOutsider

    AnOutsider S532 # XS27

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    11,923
    Before it fixes itself for you, dive into your cache to see if you can pull the image URLs. I tried, but since I see the normal one, I think my cache has purged it
     
  7. Norbert

    Norbert TSLA will win

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    4,424
    Location:
    San Francisco, CA
    Nothing unusual here...
     
  8. NigelM

    NigelM Recovering Member

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Messages:
    13,257
    Location:
    Sarasota, FL
    My saved Model S design is gone.....
     
  9. gg_got_a_tesla

    gg_got_a_tesla Model S: VIN P65513, Model 3 Res Holder

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    6,097
    Location:
    Redwood Shores, CA
    Nothing has changed on the West Coast as Norbert said...
     
  10. widodh

    widodh Model S R231 EU

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    4,822
    Location:
    Middelburg, The Netherlands
    I've had that for the last few weeks, I kept getting errors trying to log on.

    I however don't see any changes? I'm not using a localized version of the website, since that one is VERY outdated.... Using the US/Global one.
     
  11. brianman

    brianman Burrito Founder

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    15,487
    It couldn't possibly be bugs in your browser... ;)

    I'm with Norbert. No issues, same functional though incomplete Design Studio as always.
     
  12. AnOutsider

    AnOutsider S532 # XS27

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    11,923
    Doubt it would be browser bugs that more than one person experienced (I also opened it in chrome to try to use the developer tool).

    I think they may have been updating some things and one or two items escaped. Odd that the thumbnail for the interior on the sig was microfiber though.
     
  13. Lloyd

    Lloyd Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    4,886
    Location:
    San Luis Obispo, CA
    Fixed, Tesla changed my account and merged vehicles into one account at my request, but did not notify me they completed the task. The account I usually used got deleted.
     
  14. Joel

    Joel Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    1,164
    Location:
    Michigan
    No issues for me. Same incomplete/October 1, 2011 - Design Studio.
     
  15. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,235
    Location:
    Las Vegas, NV
    It's back to normal for me before I could get those image URLs.
     
  16. AnOutsider

    AnOutsider S532 # XS27

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    11,923
    well, I guess the title of this thread should be changed lest anyone get worked up that this blip actually went anywhere.
     
  17. brianman

    brianman Burrito Founder

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    15,487
    We call those "reproducible" bugs. They're more common than the other kind...
     
  18. AnOutsider

    AnOutsider S532 # XS27

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    11,923
    Whatever. I think it's fair to say the glitches were on Tesla's side and not randomly in the browsers of different people in different locations. If you're up for arguing for sport there's a few active threads perfect for that.
     
  19. AnOutsider

    AnOutsider S532 # XS27

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    11,923
    #20 AnOutsider, Feb 29, 2012
    Last edited: Feb 29, 2012
    And we're glitchin again:

    8196583107.jpg

    *edit* managed to grab the sprite this time. Here are the interior thumbs:
    [​IMG]

    and although we've already seen the wheels on the site, here's the sprite for the wheel options:
    [​IMG]
     

Share This Page