Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register
Direct na bestelling van mijn MY op 8 oktober heb ik mij op de lijst gezet voor de trekhaak.
De MY is inmiddels 2 weken oud, maar over de trekhaak heb ik nog niks gehoord.
Het klepje waarachter de aansluiting voor trekhaak moet komen heb ik even verwijderd.
In deze ruimte is nog geen enkele voorbereide hardware aanwezig, die de installatie simpel zou maken.
Nu is er een vrij arbeidsintensieve installatie nodig, waarbij diverse onderdelen verwijderd moeten worden zoals deze video laat zien.
 
Centraal Beheer. Ook geen aanvullende eisen.
Was voor mij voordeliger dan Turien.
Hier ook CB gekozen. FBTO wilde tegen de 140 euro voor All-Risk (daar zit ik nu voor mijn ICE voor rond de 28 euro per maand) en dat was toch wel te gortig. Promovendum was ook duurder dan CB (nou is dat niet helemaal eerlijk ook, omdat je bij CB collectiviteitskorting krijgt als je bij ZilverenKruis/ZieZo zit)
Ben benieuwd of ik bij CB kan blijven zodra de X geleverd wordt; dat schijnt toch wel een dingetje te zijn door de waarde en dan een SCM erkend alarm te moeten hebben (wat ik persoonlijk onzin vind met de tracking die Tesla biedt, maar dat terzijde)
 
Maar zodra de dief in het menu 'mobiele toegang' uitschakelt kan je de auto al niet meer volgen via de app/API. Ik weet niet in hoeverre Tesla de auto dan alsnog kan lokaliseren, maar een zelfstandig alarm + voertuigvolgsysteem biedt dan wel wat extra zekerheid.
True, hoewel je dan wel langs het signaal opvangen bent gekomen om in de auto te komen en (indien aangezet) de 4 digit PIN. En de kosten voor een dergelijk alarm zijn natuurlijk relatief klein tov de waarde van de auto; dat snap ik wel.

Eigenlijk zou het GPS ten alle tijden door Tesla iig gevonden moeten kunnen worden (gespecialiseerd team), ook als je GPS tracking uitzet voor wat voor reden dan ook op de boordcomputer.
 
Maar zodra de dief in het menu 'mobiele toegang' uitschakelt kan je de auto al niet meer volgen via de app/API. Ik weet niet in hoeverre Tesla de auto dan alsnog kan lokaliseren, maar een zelfstandig alarm + voertuigvolgsysteem biedt dan wel wat extra zekerheid.
Volgens mij moet je je account gegevens invullen wil je dit kunnen uitschakelen.
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top