TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

"New Posts" forgets it's me?

Discussion in 'Site Feedback' started by scaesare, Nov 22, 2016.

  1. scaesare

    scaesare Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Messages:
    6,713
    Location:
    NoVA
    It appears that about every other time I click "new posts", the thread titles are listed in a slightly "grayer" colored font, and doesn't seem to highlight threads I've participated in. The thread latest-post-times change to reflect recent entries, so it does appear the query for new posts succeeded...

    Clicking "New Posts" again, renders the thread titles in black again, and also the properly highlights threads I've commented in.
     
  2. danny

    danny Administrator

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    1,059
    Location:
    California
    Anyone else experiencing this?
     
  3. scaesare

    scaesare Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Messages:
    6,713
    Location:
    NoVA
    So here's an example. I was still logged in to the forum from earlier and clicked NEW POSTS:
    ForumBad.PNG

    The Chevy Bolt thread is one I've participated in. No red highlight bar/avatar icon overlay, and notice the titles are not black, but actually slightly lighter in color. You can see from the upper right I'm logged in, however.

    I make no other changes and hit NEW POSTS again (sometimes I have to do this more than once):
    ForumGood.PNG

    Now I see the correct representation. I also noticed thread pics/avatars don't initially load wither.

    This is with Win10/Edge on two different machines. These same machines had not had this problem with previous revisions.

    Hope this helps...
     
  4. danny

    danny Administrator

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    1,059
    Location:
    California
    @scaesare Please try the "What's New" feature instead of "New Posts". For an explanation, please see: What's New - Update

    Let us know if you still see this issue.
     
  5. ORB

    ORB Member

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    128
    I have the same issue (need to re-login frequently when working backwards through either New Posts or Recent Threads (from within the What's New category). This became noticeable just in the last week or so.
     

Share This Page

  • About Us

    Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
  • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


    SUPPORT TMC