TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

No cellular service?

Discussion in 'Model S' started by RYCO, Feb 6, 2019.

  1. RYCO

    RYCO Member

    Joined:
    May 29, 2016
    Messages:
    223
    Location:
    Gilbert AZ
    I have none. I have a line through my bars that show my signal strength. No music, internet or connection to my car via the app. Anyone else having this issue? I'm in Gilbert Az. S90D 2016. I have reset several times, with the brake pushed, with out the break, both screens at the same time, one at a time. Nothing. Now that I'm home or has connected to my wifi and I have access via the app. So it's just the 4g service or what ever I have.
     
  2. Patrick W

    Patrick W Active Member

    Joined:
    Mar 17, 2015
    Messages:
    1,451
    Location:
    SLC, UT
    I had the same situation earlier today. Reset didn't fix the problem. But after being stopped and parked for a while it came back up when I started the car and now all appears well. Good luck.
     
  3. djlott

    djlott Member

    Joined:
    Jul 25, 2018
    Messages:
    130
    Location:
    Livermore, CA
    Same here on my commute home in Bay Area, CA. I had mobile signal at 5PM and then at around 5:30 it went out. Reboots and power downs didn't help. Haven't checked since I got home. Hope it's there tomorrow.
     
  4. PWlakewood

    PWlakewood Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2019
    Messages:
    1,453
    Location:
    US
    Yup same thing up here in Washington state. No LTE off and on. No data for maps. Streaming music wouldn't work
     
  5. ghostrunner

    ghostrunner Member

    Joined:
    Oct 31, 2017
    Messages:
    90
    Location:
    Edmonton
    everything is fine in Alberta Canada
     
  6. EdisonR

    EdisonR Member

    Joined:
    Sep 4, 2015
    Messages:
    47
    Location:
    Albany, CA
    Same here model x no internet on my way back from work at 6:30 in the bay area.
     
  7. Tazman

    Tazman Member

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    99
    Location:
    Mountain View, CA
    Same issue here in bay area from mountain view to Palo Alto from 7 to 830pm Reboot didn't help.
     
  8. bktiger86

    bktiger86 Member

    Joined:
    Sep 3, 2016
    Messages:
    256
    Location:
    West Covina, CA
    Same issue. Los Angeles Area
     
  9. cybergates

    cybergates Member

    Joined:
    Feb 14, 2017
    Messages:
    476
    Location:
    So Cal
    both cars had same issue - Los angeles area.
     
  10. sorka

    sorka Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2015
    Messages:
    6,751
    Location:
    Merced, CA
    Same here in the bay area. Glad it's not my mcu going bad.
     
  11. EVie'sDad

    EVie'sDad Member

    Joined:
    Mar 6, 2016
    Messages:
    869
    Location:
    Newark, CA
  12. tjkessler

    tjkessler Member

    Joined:
    Mar 12, 2018
    Messages:
    128
    Location:
    Campbell CA
    tesla network/data center outage
     
  13. cruiserlarry

    cruiserlarry Gadgetologist

    Joined:
    Jan 24, 2017
    Messages:
    210
    Location:
    Los Angeles, CA
    Same issue from about 8pm until 10pm....Los Angeles area
     
  14. SpudLime

    SpudLime Active Member

    Joined:
    Jun 10, 2018
    Messages:
    1,420
    Location:
    Leesburg, Va
    2 threads on this already. Has to be an issue with ATT.
     
  15. RYCO

    RYCO Member

    Joined:
    May 29, 2016
    Messages:
    223
    Location:
    Gilbert AZ
    Mine is working this am. Back to normal, slow as ever.
     
  16. Litigate88

    Litigate88 Member

    Joined:
    Feb 18, 2018
    Messages:
    353
    Location:
    Los Angeles, CA
    Mine was out too last night. I thought it was the new software 50.6, glad it isn't.
     
  17. PWlakewood

    PWlakewood Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2019
    Messages:
    1,453
    Location:
    US
    Seems to be working like normal this am in Washington state
     
  18. jjlawyer

    jjlawyer Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    20
    Location:
    Los Angeles County, CA
    In LA mine was out starting about 6pm. At about 8pm I was driving and it suddenly started working again. During the time of the outage, my AT&T phone was working fine for data and voice, so it doesn't sound like the AT&T network was the issue.
     
  19. MIT_S60

    MIT_S60 Member

    Joined:
    Nov 23, 2016
    Messages:
    937
    Location:
    Orange County, CA
    LTE was out in my car around OC area from about 7pm to 10pm PST (haven't checked since as it's been on WiFi).
     
  20. cybergates

    cybergates Member

    Joined:
    Feb 14, 2017
    Messages:
    476
    Location:
    So Cal
    several of us at work were having verizon problems with sending texts earlier over LTE data (imessage but not SMS) - I think it might be a verizon problem but couldn't find any info
     

Share This Page

  • About Us

    Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
  • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


    SUPPORT TMC