Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Off-Tesla-Topic : Formule 1

This site may earn commission on affiliate links.
Net zo succesvol als Mercedes met hun aangepaste overalls 😁
Ja dat was mooi he in Duitsland. Uiteindelijk vloog Bottas er toen nog af en was het feest compleet.

 
Zeker, bij het finish interview met Max moest F1-tv het volume van het publiek flink naar beneden draaien. Jammer dat Leclerc of de interviewer er niet van zeiden. Gelukkig stond Hamilton niet op het podium, met zijn”best audience ever” geleuter.
 
Ze hebben ineens ook gele overalls aan. Er waait een nieuwe wind door de paddock! :cool:
Het leken wel Minions
1662981854137.jpeg
 
Waarmee ook wederom ontkracht wordt dat de Nederlanders hier de aanstichters van zijn. De Engelsen hebben zich op Silverstone laten zien, de Italianen nu weer op Monza. Die azijnpissers die maar wat graag naar de Nederlanders willen wijzen kunnen daarmee inmiddels wel stoppen. Het is (helaas) een algemeen gegeven.

Klopt. Ook de F1 verruwt helaas. Net zoals de hele samenleving onderhand.
 
  • Like
Reactions: TM3LR and Enzo63
Spectaculaire race, zondermeer. Maar zonde dat Max een P4 of zelfs wel P3 heeft weergegeven door te snel de aanval te kiezen. Maar goed, het gaf wel mooi spektakel. Op een stratencircuit toch zoveel kunnen inhalen, met veel risico.

Gelukkig reed Perez foutloos en pakte de winst voor leclerc weg.
 
FIA trouwens weer belachelijk, een besluit over Perez wordt pas na de wedstrijd genomen. Want? Je had in de dertig minuten resterende race geen besluit kunnen nemen??? Nu was het eigenlijk weer een finish zonder winnaar, omdat je moet wachten op de eindbeslissing in een kantoortje. Nu was de mogelijke straf al op de baan gepareerd door Perez, maar toch.... dat moet toch sneller kunnen.