Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Poor LTE connectivity

Fxnbonz

Member
Dec 18, 2016
27
27
Windermere, Fl
I purchased a model X in October 2019. From day 1, I have had intermittent periods of poor or no LTE connectivity. What is interesting, is that I have not yet returned my leased 2016 model X. In the same location where I have 3-4 bars on my 2016 model X or my ATT phone, I will have no signal in my 2019. I have NEVER had an issue with my 2016 on the same roads where I can drive miles with no signal on my 2019. This severely hampers navigation. It essentially makes navigation unusable in certain areas. If you have experienced this problem, please sound off. Due to the relative lack of previous reporting on this issue, I am asking for responses if you have had this issue.
 

Akikiki

A'-Lo-HA ! y'all
Nov 26, 2012
6,511
4,868
Kaneohe, HI
Not me, but sounds like the antenna that connects to your LTE module is unplugged. Minor mistake causing you lots of grief. Submit a service request via your phone app and get an appt.
 
  • Helpful
Reactions: scottf200

Products we're discussing on TMC...

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top