TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Push messages

Discussion in 'Belgium and the Netherlands' started by MindBender, Mar 31, 2014.

 1. MindBender

  MindBender Bite my shiny metal ass

  Joined:
  Jul 25, 2013
  Messages:
  444
  Location:
  Tilburg, The Netherlands
  Ik heb al eens gepost dat het handig is om een berichtje op je telefoon te krijgen als het laden onverwacht stopt, maar ik heb gisterenochtend ontdekt dat het ook handig is om een berichtje op je telefoon te krijgen als je band leeg is. Dat probleem is op zaterdagmiddag namelijk aanzienlijk gemakkelijker op te lossen dan op zondagochtend...

  Overigens kan ik iedereen aanbevelen de Tesla tire repair kit te kopen. Volgens mij kost'ie nog geen €50 en hij werkt uitstekend. Je hebt er wel gehoorbescherming bij nodig, maar een kniesoor die daar met bandenpecht over gaat zeuren. Ik had hem stomtoevallig twee weken geleden bij Tesla in Tilburg opgehaald en ik was blij dat ik hem had!

  Bij de bandenboer bleek vanochtend ook nog eens dat:
  1. Het alarm van mijn Tesla het het zelfs doet als hij in jack-mode staat als hij wordt opgekrikt. Al had ik wel een minuut nodig voordat ik doorhad dat het mijn auto was; Ik had het nog nooit eerder gehoord.
  2. Zelfs het afgaan van het alarm blijkbaar geen aanleiding is om mij een berichtje te sturen.

  Weet iemand of we binnenkort een firmware update met push berichten kunnen verwachten?
   
 2. martinve

  martinve Active Member

  Joined:
  Mar 26, 2013
  Messages:
  1,048
  Location:
  Heerlen, NL
  Ik geloof niet dat dit in de opties erbij zit, maar ben het wel met je eens dat dit een zeer fijne optie zou zijn om te hebben.
  De mogelijkheid om Push berichten te sturen naar de gekoppelde Smartphone.

  Zal voorlopig niet in Tilburg komen, dus toch maar even controleren of er een banden reparatieset te krijgen is bij de lokale bandenboer..
   
 3. redevries

  redevries René de Vries

  Joined:
  May 22, 2013
  Messages:
  2,431
  Location:
  Oosterhout, Netherlands
  VisibleTesla ondersteund binnenkort IFTTT. daarmee kom je al een heel eind, maar volgens mij is er geen melding over bandenspanning in de tesla api.
   

Share This Page

 • About Us

  Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.
 • Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


  SUPPORT TMC