TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Received My S60, FINALLY!!

Discussion in 'Model S: Ordering, Production, Delivery' started by Renegade, Sep 21, 2013.

  1. Renegade

    Renegade Member

    Joined:
    Jul 30, 2013
    Messages:
    23
    Location:
    ST LOUIS
    Finally, I took delivery of my S60 on Friday!

    Everything went well. My MS actually arrived at the SC Sep 9th, the day after I left town for 2wks on travel for work (lucky me, right!?!).

    My DS was great, picked me up at the airport and took me straight to the SC so I can get my car. I originally asked to pick it up the Sat, the day after I got back in town. But my DS made the suggestion to pick me up and do it the day I get back. What car company you know will pick you up at the airport so you can take delivery of your car after hours... none that I know of.

    No problems as far as I can see. Acceleration is fast, just as fast as what I remember from my test drive in the P85. I see no real difference. Scared the hell out of my girlfriend punching the accelerator suddenly after the light... said she felt like she was on a roller coster!!

    Some observations:

    - People have complained about the fit and finish of the MS, but I see no issues, except the leather. I think the leather in my IS 250 was a bit nicer. My girlfriend loves the leather, better then her Doge Challenger.

    -The navigation is almost useless. Hope they come out with a fix for it soon.

    - iPhone app. Its not connecting. When I try to log in, the circle with the MS in the middle just keeps spinning and nothing happens. My DS said I should be able to logon today or tomorrow.

    -Slacker radio came on today... audio sounds A LOT better using internet radio then streaming Pandora from my phone.

    - If I am streaming Pandora from my phone and I get out the car, lock it and shut it down. The next time I get in the car I don't have to go to my phone and open the Pandora app to stream it. I just have to go to my devices and click play and it will start streaming. Even though when I look on my phone, the app is not open. I think this is a cool feature, not sure if everyone knew this, but I just think its nice not to have to pull my phone out, open the app in order to stream. Just click the my device and it starts playing.

    Some pics below...

    2013-09-21 19.42.01.jpg
     
  2. US Kiwi

    US Kiwi Member

    Joined:
    Jul 19, 2013
    Messages:
    19
    Location:
    Cornelius, NC
    Congrats! The app will work soon, they just need to activate it once you have taken delivery, just email you DS and they will get it sorted.
     
  3. texex91

    texex91 Banned

    Joined:
    Aug 21, 2013
    Messages:
    1,590
    Location:
    hell
    Thank you for posting pics of that beauty!! :love:

    Looks great and also appreciate the notes on GPS, I hope they fix SOON!
     
  4. Cinematechs

    Cinematechs Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    86
    Location:
    Florida
    Looks AWESOME Renegade! Cant wait for mine! Enjoy and post more pics if you get a chance.
     
  5. lolachampcar

    lolachampcar Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2012
    Messages:
    4,453
    Location:
    WPB Florida
  6. Btrflyl8e

    Btrflyl8e Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2013
    Messages:
    2,283
    Location:
    Seminole, Florida, United States
    Congrats, Renegade! Disappointing news about nav, I am really starting to think it may be related to 5.0. Mine works great but I'm on 4.5 still. I'm sure they will push a fix soon!
     
  7. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,235
    Location:
    Las Vegas, NV
    Congrats!

    What issue were you having with the Nav that made it useless? Assuming you are on 5.0.
     
  8. Cheerose

    Cheerose Member

    Joined:
    Mar 4, 2013
    Messages:
    161
    Location:
    Fort Lauderdale, FL
    Probably the same issue that I saw in my S85 that I picked up yesterday. The location of the car tends to float from time to time when navigating (not sure if this is also occurring in normal map mode or not).
     

Share This Page