Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Road-Trip Zwitserland 17-19 Oktober 2015

PeDuvelt

Member
Oct 29, 2014
297
165
Huirtuit Belgium
Ter illustratie :biggrin:

IMG_4229.JPG
Ik kan onderstaande beamen :biggrin:

Ik moet naar een huwelijksfeest van 16 op 17 oktober en wie me bezig heeft gezien op de Tesla World party weet dat ik de day after niet aan een roadtrip kan beginnen. :eek:
 

jpet

Jan P.
Aug 8, 2014
3,288
201
Herne & Leuven, BE
ROTFL Ik kom niet meer bij. :biggrin:
Gelukkig heeft PeDuvelt er geen filmpje van gemaakt... :redface:

John, zo'n feestje ontbreekt nog tijdens de roadtrips...
 

DimiVdb

Member
Aug 11, 2014
699
154
Zonhoven
Ik ben kandidaat :biggrin:. Beide dagen passen voor mij.

Als troost (voor mezelf, bijrijders en evt. ook anderen) wil ik nog wel een dagje vanuit Urmond op de 17e of de 24e organiseren door de Belgische ardennen en de Eifel. Welke datum het uiteindelijk wordt kom ik morgen op terug....
 

AnalysiZ

Active Member
Apr 4, 2013
2,629
732
de Kempen
Ik ben kandidaat :biggrin:. Beide dagen passen voor mij.

Als troostprijs voor de Zwitserland road-trip heb ik gedacht op 17 oktober (kon de kandidaten daarvoor niet teleurstellen) en 24 oktober (meer forumleden kunnen op die dag) 2x een dagtrip Urmond - Ardennen - Eiffel - Urmond te plannen. Op 17 oktober nog geen andere tesla rijders, maar zelf al wel 3 bijrijders (dus extra Tesla en bijrijders gezocht :biggrin:) en op 24 oktober al wel een paar aanmeldingen. Ik zal hier even een draadje voor aanmaken zodat diegenen die nog geen tesla hebben zich daar kunnen melden, zodat barmhartige teslarijders ze mee kunnen nemen....:cool:

Zou mooi zijn als je in ieder geval de 17e ook mee zou gaan, dan hebben we evt. plek voor extra aspirant rijders, en anders iets meer plek voor degenen met lange benen:biggrin:

Reacties graag in het daarvoor aangemaakte draadje....
 
Last edited:

DimiVdb

Member
Aug 11, 2014
699
154
Zonhoven
Okay, intussen heeft 24/10 wel een voorkeur gekregen omdat ik op 17/10 mijn schoonouders naar Zaventem zou moeten brengen, maar als dit je plan voor 17/10 om zeep zou helpen dan kan ik nog steeds mijn vrouw sturen om ze te brengen, dat maakte deel uit van die afspraak.Als troostprijs voor de Zwitserland road-trip heb ik gedacht op 17 oktober (kon de kandidaten daarvoor niet teleurstellen) en 24 oktober (meer forumleden kunnen op die dag) 2x een dagtrip Urmond - Ardennen - Eiffel - Urmond te plannen. Op 17 oktober nog geen andere tesla rijders, maar zelf al wel 3 bijrijders (dus extra Tesla en bijrijders gezocht :biggrin:) en op 24 oktober al wel een paar aanmeldingen. Ik zal hier even een draadje voor aanmaken zodat diegenen die nog geen tesla hebben zich daar kunnen melden, zodat barmhartige teslarijders ze mee kunnen nemen....:cool:

Zou mooi zijn als je in ieder geval de 17e ook mee zou gaan, dan hebben we evt. plek voor extra aspirant rijders, en anders iets meer plek voor degenen met lange benen:biggrin:

Reacties graag in het daarvoor aangemaakte draadje....
 
Sep 19, 2015
48
17
Voorhout, NL
Ik ben benieuwd naar jullie route vanuit NL naar Zwitserland. In de voorjaarsvakantie ga ik mijn eerste elektrische skitrip rijden. Via Belgie en Frankrijk of over de duitse Autobahn richting Basel?
 

pjhartog

Member
Dec 28, 2012
549
46
Netherlands
In augustus reed ik terug en toen was er rond Karlsruhe enorm veel file noordwaarts. Ik kreeg toen een route via Straatburg aangeboden die ik nogal apart vond, maar op mijn iPhone vonden zowel maps (tomtom dus) als google het ook de beste route dus braaf, autobahn af, binnendoor naar Straatsburg, door de stad (ten dele dan) naar de Autoroute en toen noordwaarts - uiteindelijk via (weer binnendoor) Saaebrucken - Luik - Maastricht naar Amsterdam gekomen.
Merkwaardig genoeg was de totale ritduur identiek aan de bij vertrek aangegeven - 9 u over 980 km - en was ondanks de binnendoortjes het best wel relaxed rijden. Alleen rond Maastricht even file en natuurlijk is de A2 in Limburg wel wennen als je net weer NL binnen bent.

Sowieso pak ik steeds vaker de rechterrijnoever - vroeger was de A61 inderdaad standaard het beste maar de rechter vaker filevrij dan de linker...

Kortom - ik sta meer open voor andere routes dan in het verleden.

Nuttige info - ?
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top