Welcome to Tesla Motors Club
Discuss Tesla's Model S, Model 3, Model X, Model Y, Cybertruck, Roadster and More.
Register

Ruitenwissers maken klappend geluid!

Dag allemaal,

Vandaag heb ik voor het eerst lang door de regen gereden. De automatische wissers reageren goed op de regen, maar zeer regelmatig maken ze een hard klappend geluid. Ik denk dat het geluid komt door het "omklappen" van de wisser aan het begin van de beweging. Er zit een zeker ritme in: ongeveer 5 wisbewegingen achter elkaar is er een klappend geluid, daarna is het weer een tijdje over, waarna het weer begint.

Hebben jullie iets dergelijk meegemaakt? En belangrijker, hoe moet dit worden opgelost?
 
Daniel, ik heb dit ook gemerkt dit weekend in de regen. Zou het kunnen zijn dat de ene wisser af en toe nét te laat start en over de andere heen klapt?
Dat was mijn idee. Ik ga er wel mee naar Tesla binnenkort.

Dat idee heb ik ook ja, maar het is erg lastig te zien tijdens het rijden. Ik zal zelf ook bellen met tesla, het is best irritant.
 

About Us

Formed in 2006, Tesla Motors Club (TMC) was the first independent online Tesla community. Today it remains the largest and most dynamic community of Tesla enthusiasts. Learn more.

Do you value your experience at TMC? Consider becoming a Supporting Member of Tesla Motors Club. As a thank you for your contribution, you'll get nearly no ads in the Community and Groups sections. Additional perks are available depending on the level of contribution. Please visit the Account Upgrades page for more details.


SUPPORT TMC
Top