TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Settings with a mind of their own (since 6.2.188)?

Discussion in 'Model S: User Interface' started by Barry, May 10, 2015.

  1. Barry

    Barry Member

    Joined:
    Aug 9, 2013
    Messages:
    786
    Location:
    Colorado
    Two things I've noticed:
    1. I turn off A/C and next time I get in the car it's back on.
    2. My air suspension auto-lowering was turned off. It was set to 65+ previously. Not sure when the setting disappeared, but I just noticed it today while on an interstate.
     
  2. NoMoGas

    NoMoGas Member

    Joined:
    Jul 22, 2013
    Messages:
    577
    Location:
    Los Angeles, California, United States
    Check pre-conditionig
     
  3. Barry

    Barry Member

    Joined:
    Aug 9, 2013
    Messages:
    786
    Location:
    Colorado
    It's off.
     
  4. Larry93428

    Larry93428 Member

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    371
    Location:
    Cambria California, United States
    Check Driver Profile.
    ~L
     
  5. Barry

    Barry Member

    Joined:
    Aug 9, 2013
    Messages:
    786
    Location:
    Colorado
    Only one driver profile.
     
  6. bob_p

    bob_p Member

    Joined:
    Apr 5, 2012
    Messages:
    939
    Noticed the same issue with the air suspension - it seems to keep changing back to auto-lower at 100 MPH.
     
  7. mibaro2

    mibaro2 Member

    Joined:
    Dec 2, 2012
    Messages:
    958
    Location:
    Georgetown, ON
    Another thing .. my rear view mirrows don't tilt when in reverse.
    I know this usually happens after an update, so I reset them. Worked fine for a few days, and I had to reset them again today.
    Anyone else have this? (and my air suspension is doing the same thing the OP described).
     
  8. Rockster

    Rockster Active Member

    Joined:
    Oct 22, 2013
    Messages:
    1,005
    Location:
    McKinney, TX
    I recently had a loaner with mirrors that refused to auto tilt. I tried everything. Rebooting. Turing the setting on and off. You name it. Nothing would make them auto tilt. I finally gave up.
     

Share This Page