TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker or making a Paypal contribution here: paypal.me/SupportTMC

Site formatting broken

Discussion in 'Site Feedback' started by XrstalLens, Jul 18, 2012.

  1. XrstalLens

    XrstalLens Model S P1327 VIN P01867

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    115
    Location:
    Kirkland, WA
    Starting today I'm seeing a bunch of formatting problems on this site. Is anyone else seeing this? IE 9.0.8112.16421 (32-bit and 64-bit editions). Three different machines and two different networks.

    TMCFormatting.jpg
     
  2. brianman

    brianman Burrito Founder

    Joined:
    Nov 10, 2011
    Messages:
    15,487
    I've been seeing it on mine as well. Last day or so.

    Not quite as bad as what your screenshots show, though.
     
  3. W.Petefish

    W.Petefish Active Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    1,059
    Location:
    North Texas (DFW)
    Seeing the same with Chrome.
     
  4. XrstalLens

    XrstalLens Model S P1327 VIN P01867

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    115
    Location:
    Kirkland, WA
    I tried it on iPad Safari as well - same symptoms.
     
  5. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,914
    Location:
    Stanford, California
    Yeah, not exactly sure what happened. The "TMC" style originates from some previous version of vBulletin.

    Tracking down those sort of problems is supposed to be MPT's job and I alerted him via email some hours ago. In the mean time I made a new vanilla style that is at least native to vB4 and stuck our header on it.

    So change the style to "TMC--vB4". Though it's not perfect, it's better actually in a lot of ways, so try it out.
     
  6. XrstalLens

    XrstalLens Model S P1327 VIN P01867

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    115
    Location:
    Kirkland, WA
    #6 XrstalLens, Jul 19, 2012
    Last edited: Jul 19, 2012
    Forum Tools drop down has invisible text

    The "Forum Tools" drop down you get when reading a forum has had invisible text as long as I've been using the site. It happens on Safari and IE. If you hover over the items you can see them as you hover, so it's been workable, but it would be nice to get that fixed. I figured I'd report it since it has been that way for months now.

    Thanks!

    Edit - changing to the TMC -vB4 style remedies this problem as well...
     
  7. XrstalLens

    XrstalLens Model S P1327 VIN P01867

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    115
    Location:
    Kirkland, WA
    That works great - thanks!
     
  8. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,914
    Location:
    Stanford, California
    Glad someone is happy. This actually solves a ton of minor formatting issues, like that invisible forum tools menu.
     
  9. dsm363

    dsm363 Roadster + Sig Model S

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    18,235
    Location:
    Las Vegas, NV
    That does fix the problem. Thanks. I kind of like the old TMC style with the high contrast between new (red) and old posts so if it's possible to fix that as well or alter the new version, that'd be great too. The TMC-vB4 seems to blend these together with more similar shades.
     
  10. XrstalLens

    XrstalLens Model S P1327 VIN P01867

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    115
    Location:
    Kirkland, WA
    So, now that the TMC theme is fixed, and TMC -vB4 is no longer an option, this issue is back...
     
  11. doug

    doug Administrator / Head Moderator

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    15,914
    Location:
    Stanford, California
    Yeah, sorry about that. We're going to work on it a bit and then bring that option back.
     

Share This Page