TMC is an independent, primarily volunteer organization that relies on ad revenue to cover its operating costs. Please consider whitelisting TMC on your ad blocker and becoming a Supporting Member. For more info: Support TMC

Slacker radio has not been working well lately

Discussion in 'Model S' started by plasmo, Jun 6, 2017.

  1. plasmo

    plasmo Member

    Joined:
    Mar 12, 2016
    Messages:
    94
    Location:
    Chicago
    For some reason my Slacker radio has not been working well lately, and have been having hangs and spinning circles a lot. I know it is not my LTE connection because Podcasts and other Internet radio works fine.

    The only way that I have been able to fix this is by doing a reset of the center console.
    Slacker then works for a while, but I have had to reset 4 times this week already.

    My Wife's Slacker radio in her Model X has been working fine.

    Is anyone else having this issue?
     
  2. NikeWings

    NikeWings Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    1,846
    Location:
    Los Angeles
    Yep, PIA for about a week now.....
    And did you notice its more often while one of your favorite songs are loading? And then it skips over it. :rolleyes:
     
  3. Xolt

    Xolt Member

    Joined:
    Jan 25, 2017
    Messages:
    148
    Location:
    Florida
    I had the same problem recently and I was thinking if was a network issue. I did a reboot and it was immediately back to 100%.
     
  4. Pinot.Noir

    Pinot.Noir Member

    Joined:
    Feb 28, 2014
    Messages:
    249
    Location:
    Livermore, CA
    Yes, lots of problems with network errors or lack of song loading for the last week. Tempted to just stream off my phone....
     
  5. mbhforum

    mbhforum Member

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    481
    Location:
    Long Island, NY
    Yes. I reported it here. However, last few days have been better for me.

    Slackers issues
     
  6. mbhforum

    mbhforum Member

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    481
    Location:
    Long Island, NY
    I take above back. I got in my car yesterday and had to reboot my center console again.

    I emailed Tesla Support.
     

Share This Page